Slovenija
52 ogledov

Ministrica za notranje zadeve: Verjetno, da bo Avstrija nehala sprejemati begunce

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • macola 22:22 21.oktober 2015.

    "zato je po njeni oceni velika verjetnost, da jih bodo v kratkem nehali sprejemati".....a bejž no....to moraš bit pa res brihten! Pa kaj mislijo te nesposobneži iz Gregorčičeve, da bosta Avstrija in Nemčija kar vse sprejeli???? Halooooo....

  • ojla 20:03 21.oktober 2015.

    Ja le ostanite pri nas ,mi smo bogata država. Dobite vsaki 1000 evrov, službo, stanovanje,še na vašo željo kaj več,isto, kot v Nemčiji, če to izpolnimo Bodo pohvale iz Bruslja!!!To je obljubila Merklica zato k njej ???

  • h3o 21:32 21.oktober 2015.

    le glejte da je slovenija popucana preden se meje zaprejo, drugače bomo imeli stroške in 15000 beguncev z drugega konca sveta! sedaj smo v igri, kdo bo največji naivnež! Vsi nas bodo okol prinesli, hrvatarji, avstrijci in mađari.

  • h3o 21:33 21.oktober 2015.

    no mađari so najpametnejši, sedaj samo vprašanjje kdo je najbolj glup od avstrijcev in slovencev. Mislim da slovenci, ker imamo najmanjšo državo, ker so nas vedno okol prinesli

  • valerijakregar 22:06 21.oktober 2015.

    nekaj dni nazaj sem bila za dva dni onemogočena v komentarjih le zato, ker sem na koncu pripisala, da gre za neobvladljivo drhal !!!!!!!!!!!!!!danes je la-ta obče uporabljena !!!!!!!!!tudi iz županskih ust !!!!!!!!!!!!!!!

  • Avatar olor
    olor 13:19 22.oktober 2015.

    V grčiji jih bi bilo potrebno natovoriti na ladjo in odpeljati v Nemčijo, tja hočejo in in ram so dobrodošli. In vse te kalvarije nebi bilo. PIKA!

  • principiumnovum 22:38 21.oktober 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, Libijci in Sirci postali begunci. Če američani in britanci ne bi bombardirali teh držav ali pa tam finančno in medijsko ...prikaži več podpirali islamskih skrajnežev ter namenoma zasejali kaos in brezvladje, se Evropejci danes ne bi ubadali s temi begunci. Za razmislek: Libija je bila pred NATO-vim bombardiranjem najbogatejša afriška država. Danes pa je navadna kaotična greznica islamistov/teroristov. Preden so amričani in britanci v Siriji zakuhali državljansko vojno so se ženske tam normalno izobraževale, hodile v službe in se svobodno poročale. Poglejte kakšno islamistično brezvladje je v Siriji danes.

  • ginko 00:15 22.oktober 2015.

    Ministrica z svojimi oćmi prosi Boga za pomoč.Da bo vlada vključno z njo videla - dojela nikoli ne bo, ker je nesposobna, naj policisti pripeljejo nekaj avtobusov v zbirni center na Gregorčičevo in Ministrstvo za NZ

  • jakec1575 00:24 22.oktober 2015.

    Prevod: ministrica je dobila zanesljivo informacijo, da se bo v nekaj dneh meja zaprla. Mi se moramo pripraviti, ker se prej par mesecev nismo. Govorim o obsegu. Begunci bodo se naprej kapljali na crno s tihotapci naprej. uradni koridor pa ...prikaži več se bo zaprl. Če Hrvati ne bodo spremenili podmukle taktike, ko nam na razlicnih koncih posiljajo begunce, brez najave bo pestro. Verjetno bodo kampi pri nas, denar pa bo zagotovila Evropa. ampak poglejte s svetle strani. veliko novih delovnih mest za kuharje, varnostnike, prevajalce, prevoznike, vojake, policiste, varuške, učitelje in še koga.

  • primoz.g 00:25 22.oktober 2015.

    neprecenljivo odkritje, pa to ve vsaka budala od prlekije do izole, to so ljudje vedeli že en mesec preden so sploh prvi begunci prišli srbijo hrvaško.ampak mi smo mečkali, kaj bo angela porekla in evo zdej imamo kazen božjo :)

  • Nevtrino 11:43 22.oktober 2015.

    "...tudi Hrvaška bi jih morala spoštovati, pa jih ne..."------Dajmo si biti že enkrat na jasnem: Hrvaška je kvazi država, v kateri živijo njeni politiki še v votlinah. Kar reče hrvaški politik, je po definiciji laž in sprenevedanje!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.