Pod streho /pod-streho/na-vrtu

Ministrstvo je jasno: Vrtičkarji ne bi smeli biti prvi na udaru

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Fertajler 09:04 15.avgust 2026.

Imam mali vrtiček, vode sem ponucal kar nekaj. Pridelal sem pa recimo 30 solat in 5 kg fižola, in 15kg krompirja. Vse skupaj vredno morda 80€. Seveda zalival sem pretežno z deževnico, imel sem pa v dveh gredicah cev za ...prikaži veča namakanje. Voda iz vodovoda. Če pa pomislim, da se smrkolini tuširajo po dva krat na dan, mi pa te vode ni žal. Mnenje pa je, voda je prepoceni. Da, večji poudarek na kmetijstvo. Vsaka vas, mesto, akumulacijsko jezero.

• bandit 09:30 15.avgust 2026.

OK jaz imam tudi vrtiček, ga zalivam z deževnico, pravijo da se ne izplača, verjamem. Ko so mi strune pojedle skoraj vso salato sem se skoraj zjokal ampak nadaljeval. Vem pa kaj jem ni plastična salata iz oh in sploh trgovin.

Garancija 10:01 15.avgust 2026.

S to vročino hočejo načrtno zjebat samooskrbo,da bomo kupovali strupeno solato iz bazenov,e ne bobo nas mi smo znajdlivi.Doma pa lep paradajz bazilika,paprike,krompir mmm,bogi tisti ki nimajo zemlje

• mateja04 11:37 15.avgust 2026.

Za "pridelavo" 1kg mesa, se porabi 15.0000 l vode.

• mateja04 11:38 15.avgust 2026.

Se opravičujem, ena ničla preveč. 15.000 l vode.

• mateja04 11:39 15.avgust 2026.

O toplogrednih plinih pa niti ne bi. Zato bomo jutri vsi lačni in žejni. VSI.

• bandit 09:28 15.avgust 2026.

Zaprite tuše na obali, naj s seboj prinesejo vodo in se sperejo, ne pa da vsako leto cvilite in da se šlepate z vodo na račun drugih.

malonaokoli 08:38 15.avgust 2026.

Mene je presenetil ukrep na črpalkah ! Nisem mogla dotočit vode za brisalce...lepo vas prosim, kaj pa moja varnost in varnost otrok v avtu, pa v avtobusu tudi voznik ne rabi gledat skozi okno, kam pelje ljudi ? Pa tem ...prikaži več kolaborantom v politiki se je zmešalo !

Garancija 09:58 15.avgust 2026.

In to ugotoviš šele danes,mi to vemo že 33 let

• Toma 11:28 15.avgust 2026.

Pač kupiš to kar imajo v kantah, ali namensko poletno čistilo ali kislo vodo! Jaz imam za to strogo deževnico + Karcher čistilo, ki pere najbolj čisto.

torolino 12:04 15.avgust 2026.

Če si Švicarka ti ni problem plačat, ali si prišla sem po vse zastonj?

mahatma2 13:03 15.avgust 2026.

Jebe se plešastemu komunajzarju za vrtičkarje in enako tudi vsej kriminalni vladi z srbjancem na čelu parlamenta. Sicer pa ravno vrtičakraji niso tak problem , razen v občinah kjer je že res alarmantna situacija . jaz menim , da bi ...prikaži več v teh sušnih dneh morale biti avtopralnice zaprte , tudi vodo ki jo kradejo iz Rižane bi morali zaščititi , če ne drugače pa z vojsko. Avtopralnic seveda ne bodo zaprli, Petrol je pač sektaška firma . Skratka ta objava je poceni sektaški populizem in nič drugega.

• Toma 11:30 15.avgust 2026.

Največjo prednost imajo po mojem sadike posajene lani, ki še nimajo dovolj razvitih korenin. Takšna suša jih zagotovo pomori!

• groffriedrich 07:45 15.avgust 2026.

Vrtičkarji?Bodo že potrpeli.Ne vem,kaj tu ni jasno.Voda je kot zrak.Treba je reševati poljščine večjih kmetijskih površin,s tem rešiti tudi živino in podražitve za naslednje leto.Kaj mi pomaga to leto meso po ugodni ceni,naslednje leto pa,kaj,ne,da bo samo drago,sploh ga ne ...prikaži več bo!!!Potem bomo pa spet jokali,kako je to mogoče.Brez kmetijstva smo v riti.Upam,da se vsaj v tem strinjamo vsi.

malonaokoli 08:40 15.avgust 2026.

me zanima kdo bo izpad prihodka zasebnim avtopralnicam povrnil, če so dva meseca zaprte ?

• maček 08:47 15.avgust 2026.

Ja ne vem,vrtičkarstvo je samooskrba.najbrž.

• rd2dmk2 09:48 15.avgust 2026.

grof... eh ta krava, rabi vodo, ampak, jebi traktor pa še bolj nafto...od te suše še noben ni tulu kolk bo hrana dražji, ampak od tiste male podražive pa že ... in to fest zelo močno. živina bi vsa lahko ...prikaži več bila na paši zunaj. planine so prazne. pašniki se zaraščajo. al pa so celo parkirplaci ratali... tak da ti nam vrtičkarjem pusti vodo in ne zganjaj foušije. p.p.s obstaja sistem da vodo iz tuša preusmeriš na kotličke wc-jev. naj država to zapove prosim in da mal subvencije.

• Toma 11:32 15.avgust 2026.

Imaš veliko branž, ki so sezonske. Če dež ne pada nimaš kaj (o)prati. Naj pridejo le na sesanje praha. Dodajmo šeizpihovanje s stisnjenim zrakom.

• groffriedrich 12:27 15.avgust 2026.

Rd2dmk2,ne govotim o tem,kar ti misliš.Govorim o gospodarski škodi.Saj imam tudi jaz vrt doma ampak imam 20.000 L zaloge deževnice.Vsak ne more imeti takih zalog,jaz imam to srečo,da lahko.Govorim o tem,da bo naslednje leto cena mesu poskočila za 500%.Zato,ker ni ...prikaži več hrane za živino in se zna zgoditi,da bodo kmetje prisiljeni pospešiti zakol.O tem govorim.

• mateja04 13:23 15.avgust 2026.

Bo vsaj konec agonije tem zmrcvarjenim živalim, ki trpijo za vaše užitke...

• mateja04 13:29 15.avgust 2026.

80% obdelovalnih površin je namenjenih proizvodnji hrane za živali, ki jih vi potem lepo papate...Sadijo se monokulture, zemljo je potrebno zato bogato gnojiti z umetnimi gnojili, ki seveda pronicajo v podtalnico. Res, hvala vam, mesojedcem in uživalcem mlečnih proizvodov, zaradi ...prikaži več vas imamo vsi slabo kvaliteto pitne vode.

• aston6 14:35 15.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com.

• rd2dmk2 09:52 15.avgust 2026.

predlagam da se v teh kriznih časih prepove kuhanje goveje juhe, kuhanje fižola in kropirja. v sušnih časih samo pečenje krenovk in klobas na žaru da ne bo treba niti pomivat ponve. pa pomri krompir in pardajz solata. z kristalko ...prikaži več je preveč sranja ker so notri polži. in bo čist dost vode- še za zalivanje asfalta da ne bo revež pokal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.