Slovenija

Ministrstvo napovedalo: Zaposleni bodo dobili 300 evrov dodatka

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 16:42 26.avgust 2026.

300 bruto...na koncu dobijo vn realno 100neto....pa se to samo tisti ki se bodo sefom veselo guzvali v guzico! Ista situacija kot med korono, ko je medicinska sestra v druzinski ambulanti ZD Bezigrad dobila 60 000€ kovid dodatkov!! PS: a ...prikaži več a niso ti isti obljubljal da bodo ukinli dolgotrajno oskrbo??

malonaokoli 17:15 26.avgust 2026.

sem videla kako izgleda lista od negovalke pri bolniku doma...vsako jutro pride napiše točno uro z minutami, hitro umije-obriše nepokretnega bolnika, mu zamenja plenico, poravna posteljo in je čez 18 minut že pri vratih z listom ko vpiše minute za ...prikaži več odhod. Menda vodstvo sešteva minute, ko obišče po 6 bolnikov dnevno. Kako računajo pot, bencin, amortizacijo od enega do drugega, pojma nimam.

• twitko 17:04 26.avgust 2026.

Jao. Bogi Jajo ki je podedoval to sranje skuhano s strani Levice. Levaki so davke nabili in denar pobrali, na storitev pa pozabili. Klasika.

• Jernej65 17:23 26.avgust 2026.

In zakaj Udbaš vse skupaj ne ukine, če je vse tako narobe? Ker zna samo populistično lajati in nabijati, naredil še pa ni nič koristnega.

• marko8539 17:52 26.avgust 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• irena213 16:56 26.avgust 2026.

Janezovi ''bonbončki''...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.