Bo treba delat..... In pa uporabljat šole s prilagojenim programom, na žalost...
SVIZ je otroški vrtec .
Standard za oligarha, še vse obljube je prelomil, treba ga je nemudoma odstraniti.
Ne razumem kaj želijo starši ?
Vse je sranje razen… kozlanja. Scanje smo že popili!
Umotvor iz znanega naslova..Resnično rabite drekovod, da se bo čistilo za vami..
E, moj 1drekec. Daleč sem jaz od te srednjeveške napeljave na srbski naćin!
Drugače pa sem mislil na kompletno sranje v naši politiki.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj sploh še upate 400 T uporabnih idiotov, pelje vas scat na vsakem koraku, še volite nove obraze, grem staviti, da vas je tričetrt uporabnih idiotov volilo letečo podgano, zdaj pa plešite.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Bo treba delat..... In pa uporabljat šole s prilagojenim programom, na žalost...
SVIZ je otroški vrtec .
Standard za oligarha, še vse obljube je prelomil, treba ga je nemudoma odstraniti.
Ne razumem kaj želijo starši ?
Vse je sranje razen… kozlanja. Scanje smo že popili!
Umotvor iz znanega naslova..Resnično rabite drekovod, da se bo čistilo za vami..
E, moj 1drekec. Daleč sem jaz od te srednjeveške napeljave na srbski naćin!
Drugače pa sem mislil na kompletno sranje v naši politiki.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj sploh še upate 400 T uporabnih idiotov, pelje vas scat na vsakem koraku, še volite nove obraze, grem staviti, da vas je tričetrt uporabnih idiotov volilo letečo podgano, zdaj pa plešite.