Magazin
154 ogledov

Miran Ališič: Razhod ni bil najbolj prijateljski

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 18:48 17.julij 2015.

    Problem je bil , ker je mislil , da je smučanje F1 . Ja pa ni , ker nas je Urek naučil , kako se smučanje komentira ! Je pa špecialist za F1 in tega se naj drži !

  • Janez_53 09:36 17.julij 2015.

    Ališič se verjetno nikoli ni poslušal, ko je zapadel v neko posebno stanje in kričal, kot bi mu pulili nohte!!! Vse kar je prav, ampak če se komentator ne more kontrolirati ob poročanju v živo, pač ni primeren za opravljanje ...prikaži več tega dela. Neartikulirano tuljenje "UUUUUUUUUU" in vpitje ob malce bolj napeti situaciji je za normalnega gledalca bilo enostavno preveč moteče!

  • Miran Bregar 08:17 19.julij 2015.

    Njegovo komentiranje FI sem še nekako prenašal iz razloga, ker sem jo gledal občasno in še to po "odlomkih", komentiranje smučanja pač ne. Hvala tistim, ki so ga odstranili.

  • allstarr111 20:01 17.julij 2015.

    On je zgubil mesto zato kej je hotel da komentiranje poteka v živo se pravi s prizorišča, seveda je to laufalo ko je RTV imela denar, in POP tv enako, ko pa je keša začelo primanjkovati oz. so ga pograbili ...prikaži več zase drugi kadri, je miran ostal na suhem.Druga plat pa je ta da je izkoristil svojo pozicijo (Slavica Ecclestone je njegova teta) in zjebal da je nekdo izgubil licenco pridobil pa jo je tisti ki mu je dal službo, drugače pač nebi mogel delat zanj :)No zdej je slavica ločena in Bernie sigurno ne bo uslišal njene želje naj vendarle malo po kanalih apelira da spet nekdo zgubi licenco, pač ožela ga je ko limono in možakar gleda precej kislo, ona pa v svetu F1 pomeni manj kot zadnja rupa na sviralu, ker F1 je bernie in obratno.Uglavnem bilo je lepo dokler je trajalo, zdej pa pač gremo ljubiteljsko iz pred televizorja, če nebi vztrajal da lepo potuje in uživa za tuj denar + dobiva dokaj solidno plačo, bi to službo lahko opravljal celo sedaj, le potoval

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:50 17.julij 2015.

    Še zmeraj boljši Miran,kot pa ta dva trupla,ki komentirata,kot,da je pogreb od Fidela!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.