Naj mi kdo razloži, kako vožnja brez vozniškega dovoljenja, vožnja neregistriranih vozil
lahko privede do hudih prometnih nesreč z najtežjimi posledicami. Se pravi, če vozniško ali prometno ali tablice pozabim doma, bo to povzročilo hudo prometno nesrečo?
Če vozniško in tablico pozabiš doma, to pomeni, da vozniško imaš, vozilo pa tudi registrirano(upam no), butast komentar za tebe, ki očitno misliš samo na to, kaj bo za PoJest!
Pogrešam miličnike , ti so po potrebi mlatili z gumijevko in če gledamo kaj se danes dogaja , se lahko reče , da ne veliko primankuje mlatenja
Kar povej kje se gibaš. Iz Sudana sem privlekel gumijevko od kamel trajbarjev, pa ti jih lahko malo naložim.
Ko je tako kul bežati pred policijo in snemati, ter objavljati na YT ali TT.
Naj mi kdo razloži, kako vožnja brez vozniškega dovoljenja, vožnja neregistriranih vozil lahko privede do hudih prometnih nesreč z najtežjimi posledicami. Se pravi, če vozniško ali prometno ali tablice pozabim doma, bo to povzročilo hudo prometno nesrečo?
Če vozniško in tablico pozabiš doma, to pomeni, da vozniško imaš, vozilo pa tudi registrirano(upam no), butast komentar za tebe, ki očitno misliš samo na to, kaj bo za PoJest!
Koliko si star? Tablica je pritrjena in se ne nosi v žepu, vozniško pa 1 2 3 preverijo na računalniku.