Svet
151 ogledov

Mlajši ženski dovolili evtanazijo zaradi spolne zlorabe

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marabunta 16:11 11.maj 2016.

    zakaj ne pomagati nekomu, ki si ne želi več živeti iz nekih upravičenih razlogov, zakaj naj človek trpi, če bi si lahko skrajšal muke.....evtanazija je humana rešitev, nevzdržno trpljenje za vsako ceno sigurno ni višek humanosti...bojazen o neupravičenem izkoriščanju te ...prikaži veče pravice je pa itak pretirana in slab izgovor

  • Pepe007 14:04 11.maj 2016.

    Tako razvita država prihrani pri stroških zdravstva. Kvalitetna oskrba take osebe skozi celo življenjsko dobo bi presegla nekaj mio €.

  • mph 18:54 11.maj 2016.

    Sem izgubil prijateljico zaradi raka na želodcu, prijatelja na pljučih in drugega na jetrih, .... če me kdaj doleti, si vsekakor želim imeti takrat PRAVICO do evtanazije. In ne privoščim nikomur bit zraven neozdravljivo bolnega, ki mu je ostalo samo ...prikaži več še trpljenje, kljub totalni zadrogiranosti z zdravili proti bolečinam, ki proti koncu ne primerjo več.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:05 11.maj 2016.

    Zakaj se zanašat na kurativo namest da bi se delal na preventivi in se delalo z ljudmi tako kot se zagre. Spoštljivo, z sprejemanjem, z skrbjo do sočloveka tud če ni tip top. To je sam podtuha družbi da se ...prikaži več ji ni treba trudt iskat pozitivnosti pri sočloveku in se trudit za sočloveka. Evtanazija sama ni problem, problem je pa to da jo bo sistem sprejel kot podtuho!

  • Skippy 07:23 12.maj 2016.

    Kot vidiš, bi fanatiki radi odločali o tem, kdaj ti trpiš in da pač moraš trpeti, da bo v skladu z njihovo filozofijo.

  • Igor Đukanović 10:33 12.maj 2016.

    Treba je pomagati, ko je še čas in ne modrovati, potem ko je že zdavnaj prepozno. Podobno se mi zdi neokusno proti splavu protestirati pred ginekološkim oddelkom bolnice. Takrat je že zdavnaj prepozno. Naj gredo raje protestirati pred gostilne, tam ...prikaži večtam kjer so fantje napili s prijatelji, ki so jih podprli v odločenosti, da "on že ne ve, kdo je naredil froca" in podobno...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:14 11.maj 2016.

    Vsa žalost in beda je zapisana v dveh stavkih:"na podlagi katerega je stekla intenzivna terapija, ki je bila začasno delno uspešna. Zdravljenje so prekinili lani, ko je neodvisni svetovalec dejal, da je primer brezupen."Stanje se ji je ...prikaži več izboljševalo potem pa pride "neodvisni" svetovalec pobaše denar in reče da je primer brezupen. Kako brezupen če se je pa stanje delno izboljšalo? Verjetn da še niste vsega probal narest kar se da narest če je pa šele pre 2 leti vam uspel vsaj mal izboljšat stanje. Prej ste pa kaj delal ? Gledal v luft ane? Če bi koga mogl evantazirat bi mogl evtanazirat njene posiljevalce. Pol bi se pa tud žrtvi stanje izboljšalo. Ne pa da je rešitev da se nagradi posiljevalce..wtf!?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:30 11.maj 2016.

    Moje sožalje :(

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.