Slovenija
8473 ogledov

Mobilna telefonija: Najboljši poceni paketi

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Smesko 19:52 05.marec 2018.

HOT je super, po 15. letih pri Simobilu sem pred nekaj meseci šel k HOT in sem zadovoljen - sedaj pa sploh, ker je paket Mini dobil 3GB prenosa (upal sem na 5 ampak tudi 3 bo OK, 1 je ...prikaži več bilo res premalo). Ni popolno, ampak dovolj dobro, prostora za izboljšavo je še dovolj, upam le, da bodo izboljšave izvedene (katere napišem v podkomentarjih).

• Smesko 19:53 05.marec 2018.

Ena od pomankljivosti pri HOT je recimo možnost nakupa na firmo - sedaj dobiš račun na firmo le če kupiš vrednostnico v Hofer trgovini (tako da vsaj začasna rešitev je).

• Smesko 19:53 05.marec 2018.

Ena od pomankljivosti pri HOT je recimo tudi nezmožnost vnosa zneska nakupa, ker včasih zmanjka le kakšen cent, pa je potrebno kupiti vrednostnico za 5 EUR (ni mi všeč, da ostajajo centi na računu).

• Smesko 19:54 05.marec 2018.

Ena od pomankljivosti pri HOT je recimo tudi ta, da če napolniš račun za 100 EUR moraš po 3 mesecih vseeno kupiti vrednostnico še za vsaj 5 EUR in aktivirati, ker se ne šteje aktivacija takrat ko podaljšaš tarifo ampak ...prikaži več ko napolniš račun...

• Smesko 19:55 05.marec 2018.

Ena od pomankljivosti pri HOT je recimo tudi ta, da ne podpira monete.

• Smesko 19:56 05.marec 2018.

Ena od pomankljivosti pri HOT je recimo tudi ta, da če v sistemu oddaš vlogo za prenos številke je ne moreš preklicati in če imaš več številk na enem računu in se zmotiš in narediš prenos pri napačni številki imaš ...prikaži več lahko precej problemov...

• Smesko 19:58 05.marec 2018.

Skratka nekaj pomankljivosti še vedno je in vedno manj kot jih bo, vedno več uporabnikov bo uporabljalo HOT, ker res ne razumem zakaj bi kdo plačeval več za manj (razen če ima za to res dober razlog - torej nekaj ...prikaži več kar tu ni mogoče pa da nujno potrebuje).

Darko Capek 20:13 05.marec 2018.

prav imaš jaz ga imam odkar so začeli in ne grem nikoli več stran

• Thomy 15:31 05.marec 2018.

Pa ne glede na to, ogromno uporabnikov plačuje 20 ali 30 evrov na mesec. Če si želim gledat video vsebine kjer ni WiFi omrežja, ok. Vsi ostali pa krepko preplačujejo za storitve, ki ne uporabljajo.

• Laznivi 19:55 05.marec 2018.

Lopovi na telekomu mi bodo z aprilom oklestili minute v tujino za 80% in internet v tujini z 20 na 7 giga . cena ostaja enaka. Lopovstvo na kvadrat...predolgo sem jih prenasal. Se dobro da nimam anexa ne na tel ...prikaži več ne na modri paket in vse prenasam k drugemu operaterju. Usivcev imam dovolj in prevec.

Darko Capek 20:12 05.marec 2018.

HOT je najboljši drugi vsi sam kradejo, imam ga odkar se je začel in sem super zadovoljen z njimi

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.