Magazin /magazin/vip
10969 ogledov

Mojca Fatur: "Zakaj sem zdravniku dovolila, da me tako razčloveči?!"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:36 10.marec 2021.

    Sama vedno dovolim, da so prisotni študenti. Nekoč sem bila pri ginekologu deležna katastrofalne obravnave, zraven so bili tudi študenti. Počakala sem do konca opravi pregled, potem pa sem mu vpričo študentov, sestre in specializanta povedala nekaj krepkih. Naslednjič je ...prikaži več bil pa bolj prijazen. Še opravičil se mi je, sicer v stilu, da je bil jezen na takrat prisotno 'mularijo,' ampak izgovora nisem sprejela. On je mentor, študenti so tam, da se učijo, ne pa da nad njimi stresa svoje frustracije.

  • jakec1575 13:21 10.marec 2021.

    brez pacientovega soglasja, studenti nimajo kaj svetit tam. glede ginekologa. prijavite ga in zamenjajte.

  • Skipi 09:06 10.marec 2021.

    Jaz sem imel sicer pri drugem zdravniku desetletje nazaj podobno izkušnjo. Takrat sem bil tako šokiran nad njegovimi izjavami da mi tudi na misel ni kaj prišlo ampak da bi se danes nekaj takega ponovilo bi mu tako zalepil da ...prikaži več bi se ulegel pa še lastoočno bi ga iz ordinacije vrgel na hodnik poln čakajočih pacientov. Eni res mislijo da tja samo po plačo hodijo.

  • Avatar crusader666
    crusader666 09:40 10.marec 2021.

    Če se slučajno ne strinjaš z ranocelnikom v njegovi diagnozi, se je treba pripravit na neskončno šikaniranje in nagajanje pri naslednjih obravnavah. Sam mam izkušnje z prepotentno družinsko ranocelnico, ki misli, da je edino ona zaslužna za osvoboditev l. 91. ...prikaži več Ker se nisem pustil voditi, tko,kot je ona hotela mam zdej kup težav z vse mogočimi tretmaji pri tej ranocelnici, ampak, še vedno se držim reka:"Niko ne bu mene jebal!"

    • Avatar jate
      jate 16:16 10.marec 2021.

      mislim,da če nisi zadovoljen z izbranim zdravnikom imaš vso pravico do zamenjave drugega osebnega zdravnika in tudi po raznih bolnicah ,ko greš na razne preglede ,če si v dvomih imaš pravico do drugega mnenja itd. jaz sem takoj moji doktarci ...prikaži več rekla da ne želim v izolo ampak valdoltra in me je upoštevala.Tako je nihče nas ne bo je.bal.

  • Pepe007 13:11 10.marec 2021.

    Eno je obnašanje zdravnika, drugo pa je prisotnost študentov. Če jih ne dovolimo zraven, se moramo zavedati, da nas bodo v bodoče lahko zdravili samo še uvoženi zdravniki. Tretje pa je, da če nimamo težav, okoli zdravnikov ne hodimo in ...prikaži več ne tratimo njihovega časa. Kdor ima čas razmišljati, kaka krivica se mu dogaja, je verjetno prišel malce preverit, če kaj delajo. Če imaš težave in rabiš pomoč, o tem ne razmišljaš, ker nimaš moči.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.