Fake news. Zračna puška pa bolnica ha, ha. Kot mulci smo se igrali z zračno puško, tudi zadelo je koga v nogo, kar od blizu, ja boli in peče, ampak bolnica, dajte no. A Google translate pa AI zdaj še… ...prikaži več malo priredijo članke, da je bolj populistično ?
eeee...moj čobane. Jaz pa desnica ne greva skupaj. Sicer pa od zadnjih večjih primerov spolne zlorabe nad mladoletnimi so bile kar 4 s strani članov SDS, NSi in župnikov. Pa lep pozdrav.
Fake news. Zračna puška pa bolnica ha, ha. Kot mulci smo se igrali z zračno puško, tudi zadelo je koga v nogo, kar od blizu, ja boli in peče, ampak bolnica, dajte no. A Google translate pa AI zdaj še… ...prikaži več malo priredijo članke, da je bolj populistično ?
Ti pankrti se na dvoriščih blokovskih naselij,derejo kot prifuknjeni,staršev pa nikjer.
Ker vi se niste, ko si bil mlad 🤣🤣🤣
Ne se nismo,smo dobili po ušesih.
Ja ja, fasal si jih če si odprl usta, pa še 3 dni nisi dobil za jest, da si se naučil imeti zaprta usta 🤣
Je li puknio?
Sigurno je ta strelec bil kakšen smrdljivi komunajzer
Se strinjam, desničarji jih raje porivajo v rit.
Moral bi napisati "porivate"
eeee...moj čobane. Jaz pa desnica ne greva skupaj. Sicer pa od zadnjih večjih primerov spolne zlorabe nad mladoletnimi so bile kar 4 s strani članov SDS, NSi in župnikov. Pa lep pozdrav.
Mama ti je ćoban. Izgleda, da spadaš v tistih 70% bralno nepismenih, če ne razumes zapisanega. Pa ni težko. Poskusi še 1x 😉
Namig: vstavi predlagano besedo v svoj prvi zapis. Razumes zdaj?