Slovenija
5 ogledov

Možen je "dvig kakšnega davka"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 16:23 17.april 2013.

    Because we can and we will do it by ourselves", počasi govori napiflana učenka in pogleda 'profesorja' na drugi strani zveze, a je rekla prav ali ne. Pa še plonkec mau skrije.

  • Stolp 19:55 17.april 2013.

    >>>"Na pozive sindikalistov, naj ne postane druga Margaret Thatcher,"Bruaahahahaha. On pas druga Margaret Thatcher. Ahahahaha. Pa dober pa kdo od teh sindikalističnih butljev je to izjavu. Ona nikoli do peta ne bo segla Thatcherjevi.A to je ...prikaži več gotovo kak Štrukelj al pa Semolić bleknu.

  • Šemefuky 21:13 17.april 2013.

    Kar mi je lepše pod to vlado in premierko je to, da njo bi unga prej pa nikakor ne bi mogu.In samo v tem sta si biszveno različna. Še za malenkosto razliko pa gre, da sedanja šefica vlade vedno ...prikaži več ni najbolj na čistem o čem govori pa z ingleštinu je slabša od dolenjskega ingleža.

  • mirko 22:08 17.april 2013.

    G. Bratušek predsednica vlade, všeč mi je, da ste le začeli malo gubat svoje čelo in počasi dojemat, da prej, ko še niste zasedali to pozicijo, le niste bili povsem na trdih realnih tleh. Sedaj spoznavate realnost z drugega zornega ...prikaži več kota, in se občasno tudi z svojimi dejanji zaženete v zid in ta zid vas seveda neusmiljeno odbije nazaj. Ta zid, ali stena se pa imenuje ekonomska logika (ali po domače kar kmečka logika).Upam, da se ne boste predolgo zaletavali v ta zid in, da boste začeli po tem zidu čimprej plezat, kajti druge poti ni. Če boste z plezanjem začeli prepozno, se bo zgodilo, da bo gospodarstvo začelo pospešeno umirat in vi boste osovražena predsednica vlade tega naroda in vas bodo z besedami kurili na grmadi. Takrat nikakor ne bi hotel bit v vaši koži, upam, da se te nevarnosti zavedate in, da boste storili vse, da do tega ne bo prišlo. Zelo težko bo, najtežje pa bo za vas to, da boste morali mnogim iz svojih vrst obrnit hrbet in jim jasno povedat, da ne mislite d

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.