Slovenija /slovenija/crna-kronika

Mrtvo mamo je v ljubljanskem bloku skrival osem let

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 13:32 29.maj 2026.

Zanimivo, moja soseda, ki je res obveščena pravi, da je ta možakar ''vseh muh poln'' in da je bil njegov oče ''veliki'' takoj po vojni. Kaj misli s tem ne vem, morda se bo sin vpisal v stranko, ki je ...prikaži več svoje volivce nategnila s parfumom partizanstva in protijanšizma, kajne?

• argentinac 13:36 29.maj 2026.

takšni so sinovi vojnih zločincev ki so po vojni brez sodb pobijali dojenčke žene in starce, Ja takih je največ v ljubljani,, Baje so med vojno partizani pobili cele družine ciganov vključno z nosečnicami , otroci,

• Plink 08:53 29.maj 2026.

Pa saj niste več normalni s temi reklamami.

Ruska_Zmaga 11:10 29.maj 2026.

Tole si dodaj v Chrome. https://chromewebstore.google.com/detail/adblockify-ad-blocker/cfnnkodlmhepcfjmgpmkekfnhgmaeoaehrome

• Idioti 12:54 29.maj 2026.

Jeba jaz Žurnal , računalnik Mi zablokira po 10 min. , včasih že po prvem odprtem članku !

• Idioti 12:59 29.maj 2026.

Zakaj skrunitev , saj se ga ni dotaknil. Zakaj prevara ZPIZa ? Kdo jim je kriv , če ne kontrolirajo svojih penzičev. Jaz se moram vsako leto na ambasadi pokazati, da sem živ . No sedaj se jim pokažem , ...prikaži več , ko grem na morje in prišparam 20€ takse !

• slavauk22 15:48 29.maj 2026.

take psihopate kot je tale ki je skrival mater imamo slovenji polno ...edeni izmet takih si ti in tisti prizadet človek z vzdevkom ruska zmaga

• argentinac 08:19 29.maj 2026.

In to se dogodi v najlepšem mestu na svetu, kaj pravi Bürgermeister na takšno poćetje Pri nas v Argentini se kaj takega ne more zgoditi

• Janez_533 09:14 29.maj 2026.

Še dobro, da si tam! Ker tu ni primerno zate.

• Idioti 12:56 29.maj 2026.

Vidiš , pri nas pa država še nikoli ni bankrotirala , čeprav smo bili v vojni ! Pri vas pa že ŠTIRIKRAT !! Bolš ti je , da gledaš svoje !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.