Svet
50 ogledov

Muslimanki morata plavati skupaj z dečki

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 20:36 10.januar 2017.

    Slovaški premier Fico je lepo povedal takole: "Vse se začne z eno kebabdžinico" (v prevodu)Potem pa se začne invazija vehabistov in njihova propaganda + nasilje do ostalih religij ter uničevanje kulture in tradicije tistih, ki so jim nudili ...prikaži veči možnost boljšega življenja. Če kaj ne štima pa začnejo igrati na karte "človekovih pravic" in na "liberalne solze".

  • Notsocommon 06:05 11.januar 2017.

    Če boš vprašal na 100.000 zlorabljenih otrok s strani župnikov ti bo verjetno večina rekla, da bi bilo bolje da bi jih ustrelil kot posilil.

  • ojla 09:57 11.januar 2017.

    S čim vsem se morajo sedaj ukvarjati evropska sodišča žalostno.Ob prihodu v evropski svet so morali vedeti, da obstojajo drugi zakoni in navade.Omogočit jim sodnike in tolerirat njihove navade, da se bodo počutuli kod doma.Bravo Švica++++++++++Še tam kjer bi bilo ...prikaži več mogoče živeti v skupnem sožitju pade v vodo, zaradi takšnih banalnih zadev..

  • Ferluci 16:49 10.januar 2017.

    In kaj ima vera s plavanjem? Spet eden izmed neštetih primerov muslimanskega pojmovanja svobode.

  • maresem 21:06 10.januar 2017.

    Budalo... spokaj se nekam skupaj z musliči.

  • MihaPu 21:45 10.januar 2017.

    +1, bravo Švica! Tako bi morali narediti povsod po EU in pri vseh tradicionalnih slovanih z bogato kulturo.

  • allstarr111 22:25 10.januar 2017.

    maš prav, odkar je se je zadji župnik razstrelil v meki nam gre na slabše :)

  • Notsocommon 08:56 11.januar 2017.

    Pač slabo razumeš.Jaz govorim, da morajo biti pravila za vse enaka in da imamo tudi pred svojim pragom precej za počistiti. Absolutno nobene brutalnosti in primitivizma v tem ampak vsaj stremenje k poštenju in pravičnosti. To da se ...prikaži več reče "oni so grdi", "mi smo pa lepi" je zame recimo brutalnost in primitivizem.

  • nizakej 09:24 11.januar 2017.

    V domači banji se lahko namakajo sami kolikor časa se hočejo.

  • Milan Novak 07:27 11.januar 2017.

    Če jim v Evropi ne paše pa naj spokajo !

  • Notsocommon 21:28 10.januar 2017.

    Že to, da otroka ožigosaš pri neki sekti še dokler se ne more sam sploh zavedati svoje okolice je fanatizem. V čem je problem, da se sam odloča o tem ko bo polnoleten? Bo kaj zamudil? Saj takrat gre komot ...prikaži več v cerkev oz. kamor koli že želi, ČE ŽELI. Do takrat pa gre za fanatizem - otroke, ki sploh še govoriti ne znajo včlanjat v sekte katere skozi bajke vcepljajo svoja politična in verska prepričanja - nič boljše od teh, ki jih obsojamo :)

  • dimnikar 21:36 10.januar 2017.

    Krščanska verska indoktrinacija otrok ni nič manj škodljiva kot muslimanska za otrokovo osebno rast. Pač sprijaznite se, da ste v očeh sekularnega sveta tako vi kot oni eno in isto sranje.

  • boogin1 08:27 11.januar 2017.

    NotsocommonIz tvojih besed in razmišljanja je videti tvoj primitivizem in brutalnost in nestrpnost. Da sem jaz krščen in moj otrok, ni nobeno sektaštvo in fanatizem in po tvoje bajke. Imamo pač svoje navade, ki so zakoreninjene že stoletja in ...prikaži več se zaradi tega jaz in moja družina dobro počuti in da ne bo pomote, nihče nikogar v naši družini v niče ne sili. Po tvojem, bi se moral otrok sam odločati kdaj gre v vrtec, v osnovno šolo, s katerimi krožki se bo ukvarjal,... ali ni to tudi nasilje nad otroci in zakaj raje ne počakamo, da dopolni 18 let pa se bo sam odločil za vse. Zame je nasilje nad mojim otrokom recimo, da bi ga prisilil ogled primitivne nogometne tekme, ampak hvala bogu, mojemu otroku ni do nogometa, čeprav mu jaz nikoli nisem rekel karkoli čez nogomet.

  • mp5 07:39 11.januar 2017.

    Dimnikar ena drobna razlika je med obemi, kristjan bo na tvoje besede večinoma molčal, medtem, ko te bo musliman spremenil v štajersko ikebano.

  • Notsocommon 19:10 10.januar 2017.

    Točno tako. Do 18 leta bi jaz zakonsko prepovedal vse te religiozne fantizme in izživljanje lastnih življenskih frustracij nad svojimi otroki. Vključno s kraščanskimi.

  • MihaPu 17:19 11.januar 2017.

    Noben toleranca, naj se prilagodijo NAM in NAŠIM zakonom in NAŠI tradiciji ali pa jih tukaj ne potrebujemo. Jaz nisem prišel tja k njim v njihove države in jih spreminjal, da bi oni spreminjali mene tukaj? Prosim te lepo, samo ...prikaži več liberalne pizde verjamejo, da je življenje s primitivci, ki ti vsiljujejo svoje primitivne zakone in njihovo primitivno vero sploh možno. Prilagodi se ali pa zgini! Nimaš blage veze @ojla

  • tomi67 20:20 10.januar 2017.

    Ali lahko konkretno poveš, katere krščanske fanatizme imaš v mislih? Da ne bo pomote, jaz svojih otrok nisem dal niti krstiti, tako da mene osebno to ne zadeva. Ampak to ne pomeni, da obsojam starše, ki so dali krstiti otroke. ...prikaži več Ali ni izživljanje življenjskih frustracij tudi siliti otroka, da ima vse predmete v šoli odlično, da hodi k trem, štirim, petim in več krožkom, pa še v glasbeno šolo, balet, košarko, smučanje itd. itd. Marsikaj je fanatizem. V danem primeru gre za to, da so starši prepovedali svojim otrokom, da bi enakopravno z drugimi otroki uživali pravice in možnosti, ki jih nudi evropska družba. In "Boga mi", prav je odločilo sodišče. Niso pa kaznovali še nikogar, ki je otroke peljal k nedeljski maši in prepričan sem, da tudi v prihodnje ne bodo. Razen če bi uvedli boljševizem, kot si očitno nekateri želijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.