Slovenija

Na cestah obsedno stanje, od Postojne do Ljubljane več kot dve uri

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pizdamaterina 14:48 08.avgust 2026.

Temu debeloglavemu ministrantu,pardon ministru pa ena ne gre prav.Saj tiho bi bil pred je bil potrjen v parlamentu.Si mislite,da bi se Bratovškovi to dogajalo?

• 4krogci 15:56 08.avgust 2026.

ne da mu negre...sam zdej je na morju pa se nerabi vozit pr nas po AC pa ga zato boli k!

• DasAuto 16:52 08.avgust 2026.

Kaj ima veze, kdo je minister... cel sistem je v k**cu že vrsto let, ni to nobena vlada kriva, saj so vsi isti, zgolj za lastno rit...to je žal zapuščina naše prihodnje švice, ko se samo obljublja, naredi pa nič...in ...prikaži več ko nekdo dobi plačo za nič, zakaj bi pa kdaj drugič še delal, če je lahko plačan za nič... in na žalost je povsod vedno več tega...

• 4krogci 17:05 08.avgust 2026.

vsakemu je jasno da bo poleti guzva in da se ceste morejo prenavljat...je celotna EU v istem sranju (prenove-zastoji,..) AMPAK Vrtovec je bil hudičevo zlo glasn kako je za te razmere kriva prejsna vlada, ministrca,... sepravi ce so bli oni ...prikaži veči prej krivi pomeni samo to da je sedaj isto kriv in bi lahko lepo lagano odstopil, kot jih je samo zadnja 4 leta vsak teden pozval!!

• DasAuto 17:24 08.avgust 2026.

saj je vedno tako, vsega je prejšnja vlada kriva...leva, desna, srednja, vsa banda je ista, nesposobna, ker so samo za svojo rit dobri, za narod pa ne...

• 4krogci 15:54 08.avgust 2026.

ljudje bi se naucil vozit in tezav cudezno nebi bilo vec!

• bandit 14:58 08.avgust 2026.

Kaj za 54 km 2 uri, saj je OK, pojdite z vlakom pa se boste malo vozili še z avtobusom in boste mogoče profitirali 15 minut.

• groffriedrich 17:11 08.avgust 2026.

Vlada je kriva.Saj so se delali pametne,da se je kar kadilo,kaj pa sedaj?Če bi bil Golob predsednik bi ga desničarji na tem portalu linčali.Kje ste desničarji?Alo,alo!!!Kaj se čaka,zakaj ne uredite zadev,da bo vse v redu?Nesposobneži!!!

• lucas18 16:35 08.avgust 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail comm...........

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.