Avto
539 ogledov

Na cesti zagori predvsem ena vrsta vozil

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 20:49 03.februar 2016.

    Ob vsaki zaznavi smradu vsak potnik najprej , še med ustavljanjem, takoj odpre svoje okno , lahko pa tudi vrata . Če pride do kratkega stika se lahko avto sam zaklene , odpovedo pa tudi el. stekla in ostanete ujeti ...prikaži večeti v vozilu ! Gasiti pa itak nimate kaj , ker nimate aparata . Tisti , ki ga pa imajo , pa znajo tudi gasiti z njim. Najbolj važno pa je, da ko izstopite , probate takoj odklopiti akumulator, kajti večina požarov nastane na el. instalaciji in v samem začetku samo tli . Kluč 10 s solatejpom pričvrščen na gasilni aparat. Če pa je prišlo do požarja na gorivu , se pa zavoha , ker po njem tudi smrdi , takrat pa haube ne odpirate ampak skozi prve rešetke usmerite v motor snop prahu ali pa skozi na prvo stopnjo odprto haubo .

  • Žurnalček 21:01 03.februar 2016.

    Zakaj se avto vžge . Največkrat na vozilih , kateri lastiki so z kmečkih ali polkmečkih okoljih. Oni avte parkirajo med hlevi, pod doplerji , tam pa je miši kolker hočeš in one preglodajo instalacije , medtem ko lastiki pod ...prikaži več streho varujejo avte od mokrote vsake vrste. Tudi mestni imajo enak problem, kajti tu so pa podlasice -kune. Jaz sem jih videl v LJ pred Nebotičnikom na Slovenski , na Bavarskem na bus postaji , 3 kom na Baragovi , kjer so glodale nove Mercedese , na Zarnikovi , Kotnikovi , ko je ukradla majhnega mucka , na hangarju letališča v Lescah .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.