Slovenija
47 ogledov

Na dan kulture pred "muzeji" tudi dolge vrste

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 20:15 08.februar 2017.

    Ne vem zakaj "podobna" in zakaj pišeš "iz lastnih izkušenj", ko pa sem povedal argumente npr. zakaj mi nekaj ni všeč pri nekom. A je prvi tvoj odgovor = napad na nekoga, ki se ne strinja s tem kar recimo ...prikaži več misliš ti? Pač to me spomne tudi na to, da se sprijaznemo z npr. 190. mestom nekega športnika na lestvici in da mogoče nekoga z več jajci nismo spoštovali preveč in takšne mlake monotone osebnosti pridejo do izraza, medtem ko smo pa vmes pozabili MOČNE ljudi z močnim karakterjem in močne stabilne osebnosti. Preveliko pozornost dajemo napačnim ljudem, vsaj po mojem mnenju je tako. Po domače cela Slovenija vključno s parlamentom je liberalno Bieberalizirana.

  • Zmago 21:25 08.februar 2017.

    Probaj se ga enkrat orng nažgat. Če razmišljaš o pravih rečeh se ti utrne kdaj tudi taka, ki se ti treznemu ne bi niti slučajno.Tudi Tesla ga je recimo dal rad na zob. Pa sem enkrat gledal na ...prikaži več History dokumentarec o njem. Kar obračalo se mi je koliko negativnega so imeli povedat o njem, kak čudak in bolnik je bil ....................... in da je zato bojda iznašel vse te čudovite reči, ki dandanašnji služijo človeštvu.Ti se lepo kot MOČNA oseba drži za svojo Pussy, ker to je tvoj ...... domet !!

  • maneken 18:52 08.februar 2017.

    Kaj si hotel povedat? Da si potenten? Povedal si le, da si klavrnega duha.

  • MihaPu 19:03 08.februar 2017.

    PRIMICOVI JULIJI, katero je nategoval žal nekdo drug. Revež, smili se mi :D Ma dobro no "maneken", malo šale no. Nimam nič proti. Sem bolj optimističen in imam rad optimizem, v Prešernu pa je žal čutiti duh negativnosti in depresije. ...prikaži več Samo to sem hotel povedati. Nič drugega.

  • bine.prelesnik 19:44 08.februar 2017.

    Se mi zdi, da sta si kar malce podobna. Pišeš to iz lastnih izkušenj ?

  • MihaPu 11:49 09.februar 2017.

    Zmago evo si prvi, ki je realno odgovoril in držal bom mojo punco in njen prelep pussy in tudi sam pisal pesmi o tem kako pussy zgleda za razliko od masturbatorjev. (hec) Hvala :)

  • MihaPu 11:50 09.februar 2017.

    Yep praufo, te štekam in naj ostane pri tem, da so bili drugačni časi. Lp.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 04:41 10.februar 2017.

    MihaPu ,čisto si zadel s komentarjem in isto mišljenje imam,pa verjetno še večina slovencev

  • MihaPu 17:47 08.februar 2017.

    Malo za šalo ne me narobe razumeti:Spoštujemo in obožujemo pijančka (pesnika), ki ni dobil "pussya" in je zaradi svoje depresije napisal toliko pesmi. Iz enega bogega stvora smo naredili frajerja :) Mene osebno vsakič ko pomislim na to koga ...prikaži več slavimo prime depresija. Je veliko boljših pesnikov, ki so bili recimo znani kot pravi ženskarji ali pa kot pravi dedci, ampak mi tipično po naše sočustvujemo s pijančki. Takšni nam tudi vodijo državo. Impotentni osebki brez jajc. In sedaj MINUSI IN 3.....2....1....

  • Avatar praufo
    praufo 21:03 08.februar 2017.

    to so bili drugi časi in težko je vse to primerjat, in ne bi se strinjal s tabo ... pussy gor al dol, pa pijančki, ... seveda, ampak ravno danes sem za štos vzel v roke te poezije, pa sem ...prikaži več bral in bral, pa le malo razumel, čeprav sem gledal te verze enega in drugega ... no nisem ljubitelj take kulture, ampak vseeno pa kapo dol, da tako zlagaš in s tem toliko poveš ... ne more to vsak, pa naj bo pjanček al ne ampak mormo kar priznat, da je bil car kar se tega tiče, ostalo pa ... no življenje je pa težko, malo si preberi zgodovino kako so nekateri geniji trpeli v svojem telesu

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.