Slovenija

V McDonald'su štirje novi burgerji: Novi meni so soustvarili gostje

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 21:23 29.januar 2026.

Dober tek vsem,ki si ne morejo privoščiti prave domače hrane ,uživajte v nitri prehrani in cocacoli s pomfrije.zelo zdrav obrok.

• munja 22:39 29.januar 2026.

Ja bravo, vedno bolj skrbite za zdravje ljudi oz. otrok.

• rd2dmk2 22:18 29.januar 2026.

kolk cajta traja da se naredi en burger? pol ure? 1 uro? 2uri? jest bi razumel da ljudje grejo jest ven govejo juho z jetrnimi cmoki, pa recimo golaž z žličniki, vampe, fižolovo juho z rebrci. zakaj ? ker to ...prikaži večo se kuha in cmari ure in ure. ni časa doma to delat. ampak burger. mislim 5 minut dela. in to nimate cajt doma naredit. ne nimate. raje priznajte nimate znanja. nesposobni ste.k vam ne pridem na obisk, ker še kafeta ne bom dobil. ja uno svinjarijo iz kapsule, ker ste nesposobni zavret vodo.

• jernej65 01:22 30.januar 2026.

Pa kaj, ce se cmari. Za dober futer si je pac treba vzeti cajt. Jaz si takrat nakuham 15 kil kaksne zadeve na zlico (ričeti, jote, corbe iz stročnic, tudi filane paprike ipd), potem pa dam za kaksne 3 dni ...prikaži več tega v hladilnik, ostalo pa v kilske doze pa v zmrzovalnik. Res mi vzame par ur vso zelenjavo naseckat, vendar imam tako vedno doma kuhano hrano, kjer vem, kaj je notri. Kar se mene tiče, boljse od vsake restavracije. Bmk za hise frankov in mišelinove zvezde.

• jernej65 01:11 30.januar 2026.

Jebeš pleskavico, v kateri je so zmleta trupla 100 krav, med dvema rezinama sladkanega kruha.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.