Svet
7591 ogledov

Na morje na Hrvaško julija ali avgusta? To pravijo vremenoslovci

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 13:13 31.maj 2025.

Ne hodim na hrvaško, ko pa sem pred davnimi leti še hodil, je bilo najboljše vreme v septembru, pa tudi cene so bile bolj ugodne.

• Igx8gx8z 22:53 31.maj 2025.

Tega ni več. Sezono so raztegnili na junij in september. Glede cen so pa menda pravi zlatarji.

• Soljatar 14:20 31.maj 2025.

ma jebala vas Hrvaška...ne grem tja pa če mi plačajo...poleti je treba it na sever, ne pa na jug, kjer se cmariš na 40+ stopinj, ne vem zakaj bi to kdo sploh hotu...

• Ender3 19:49 31.maj 2025.

👏👏 končno imava nekaj sorodnih misli 👍

• maček 13:29 31.maj 2025.

Katsri klinc ox vaših reklamira hrvaško? Izdajalci.

• Igx8gx8z 13:01 31.maj 2025.

Ne eno, ne drugo

• Burja 13:38 31.maj 2025.

Kako da ne! Letos bosta šla oba z žèno 😉

• Igx8gx8z 13:53 31.maj 2025.

Ona ja, mene pa že par let niso videli dol in me tudi letos ne bodo. Sploh ne vem več, kdaj sem nazadnje bil dol.

• irena213 15:38 31.maj 2025.

Kaco bo zihr šu na Krk.... :-)

• Ender3 19:47 31.maj 2025.

Sedaj bo načeloma manj avtorskih prispevkov o Dončiću, ker bodo sedaj plačani prispevki za oglaševanje hrvaškega turizma. Sramota, vse za denar..

• Kmodri_ 17:38 31.maj 2025.

Nikoli! To je pravi odgovor za hrčkaste oderuhe....

• bobubob 16:03 31.maj 2025.

Vprašajte Raytheon, ne pa Gregorčiča....

• Victorae_310 14:53 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Idioti 15:42 01.junij 2025.

Nikakor ne razumem penzionerjev , ki se poleti julija in avgusta cvrejo na soncu , nekje na otoku , ki še dohtarja nima , ko pa se lahko kopaš še v oktobru za pol cene ! Zaradi nedežurstva zdravnika ali ...prikaži več ga pa sploh ni , se še bolj čudim mladim družinam z tja do 2 letnimi otroci . Poleti morajo penziči v hribe , na hladno , ne pa na plaže in srčno-možgansko kap ! Dojenčki pa do najbljižjega med. centra 10km , ne pa da s ev slučaju potrebe čaka helikopter !! Mladi, pamet v glavo !

• Idioti 16:01 01.junij 2025.

Večkrat sem sodeloval kot držalec flaš infuzije pri vzglavju bolnika pri nujnih prevozih z gliserjem do kliničnega centra z nekega otoka . Takole bom rekel . Ko pride do nujnega slučaja KAP , je otoški zdravnik zaseden od 2.30 do ...prikaži več do 4 h in med tem , noben novi kapar niti dojenček z vročinskim šokom , nima na razpolago zdravnika . Sestra ostane v ordinaciji . In kako veselo nekateri kolesarijo po brezpotjih , kač je pa k pr nas deževnikov !

• Idioti 16:09 01.junij 2025.

Ko sem si popolnoma izven sezone nalomil roko , sem šel s trajektom v Klinični center. Pri nas čakaš glede na težo bolezni in poškodbe. Tam pa čakaš glede na zadnji trajekt , ki ga imaš za nazaj in ti ...prikaži več se lahko zgodi , če to ne poveš , da z mokrim gipsom končaš na klopci do zjutraj .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.