Avto
246 ogledov

Na nov radar ujeli že 60 voznikov

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 14:54 30.oktober 2013.

    Lopovom nikakor ne zmanjka idel kako plenit prebivalstvo.

  • mph 17:26 30.oktober 2013.

    Sliši se lepo in to je dostikrat problem, vendar v praksi vsi vemo, da bo edina funkcija te naprave inkasantstvo. Verjetno s kakšno redko izjemo. Pa naj se potem sprašujejo, zakaj so izgubili vse pozitivne točke v očeh ljudi, ki ...prikaži več so jih dobili ob osamosvojitvi.

  • Marko Treven 18:23 30.oktober 2013.

    hahah kaksne bedarije pišete tukaj gor :) polnjenje proračuna itd itd. sej zdrava pamet pove, če voziš po predpisih, ti prav nobeden nebo dal kazni :) ampak zgleda da je 1+1 prehudo za izračunat :)

  • Maxximus 19:47 30.oktober 2013.

    In kaj dela Audi na fotografiji na prehitevalnem pasu čeprav je vozni prazen??? Pol pa ni čuda...pa ne zagovarjam vožnje za ritjo, ampak tud vozniku Audija bi blo treba poslat položnico! Amen!

  • Jndy 20:23 30.oktober 2013.

    Če takega bedaka prehitiš po desni pa isto dobiš kazen. Blendat ne smeš. samo žmigavc lahko vklopiš (saj te na tako razdaljo itak ne vidi), pa vozi za takim debilom 105 na uro iz MB v KP...

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 06:40 04.november 2013.

    V velikih primerih se da tovorno vozilo hitreje ustaviti ,kot pa osebno...odvisno kdo je za volanom.....

  • zdrej 12:44 12.november 2013.

    Kaj pa v preostalih, ki manjkajo do vseh?

  • renemario 13:59 30.oktober 2013.

    Še ena pogruntavščina za polnjenje izropane državne vreče. Varnost je tu postranskega pomena. Tipično izživljanje države nad državljani. Boljše, da si kupimo rikšo in se cijazimo po stranskih luknjastih cestah.

  • JackD 14:45 30.oktober 2013.

    Super. Na slovenskih cestah je preveč idiotov, ki se pomena besedne zveze "varna vožnja" ne zavedajo, in se jih da umiriti samo s takimi kaznimi. Enostavno vsi mislijo, da so Šumaherji in ne vem kdo še vse in potem ...prikaži več dirkajo po cestah in s tem ogrožajo tako sebe kot tudi druge

  • zmeden 17:28 30.oktober 2013.

    To je spet samo polnjenje proracuna in nic drugega. Zato da bodo lahko servisiral provide, ki te bodo lovile po AC in se dodatnio polnile proracun. DA boste lahko nasim premalo placanim in preobremenjenim policitim spet kupili jakno ( da ...prikaži več si jo ne bodo kupovali sami iz lastnega zepa, ker seveda imajo enormne place, ane?? ) Sej se strinjam da je 5% idi***v na cestah ki delajo stalo, se neprimerno obnasajo in ne spostujejo osnovih pravil vendar takemu ne pomaga niti odvzem vozniskega dovoljenja ali kaj podobnega. Me pa zanima kdaj bodo zaceli dajati kazni za voznike ki se po AC vozijo 60. Ki imajo na vkljucevalnem pasu hitrost 40. Voznike ki ne vedo zakaj imajo vzvratna ogledala, voznike ki se vozijo po prehitevalnem pasu ceprav je vozni pas prost...Voznike ki ne vedo zakaj imajo rocko na levi strani volana in kako bi jo uporabili...itn itn... Drzi da je nehumano in neprijetno ko se ti nedko zalepi na rit in blenda in nevem kaj se vse, vendar v 99% primerov se to dogaja zaradi

  • zdrej 15:40 30.oktober 2013.

    Ves ta negativizem lahko usmerite v vlado. Napišete Bratuškovi in ostalim vidnim akterjem kakšne predloge. Mogoče se kateri prime. Namreč jamranje tukaj ne bo spremenilo čisto ničesar, pozdravov kao policija jim pa tudi ne morete poslati :-). Varnostna razdalja ...prikaži več na naših cestah je realen problem in zato vidim to kot dobrodošel ukrep.Če boste pri tem "pomagali" državi "lažje" preživeti, pa pripišite sebi.

  • zmeden 17:29 30.oktober 2013.

    Sem prevec napisal in izgleda da zurnal tega ne prebavi, izbirsati komentarja pa tudi ne mroem/ne znam... Mi je zal da ni mozno delili vsega kar bi lahko :=)

  • Avatar Maro Slana
    Maro Slana 06:37 04.november 2013.

    Še poseben problem so po mnenju policije vozniki tovornih vozil, ki se težje ustavljajo in še v večjem številu kršijo pravilo varnostne razdalje. Voznik se v primeru, da mu za ritjo vozi tovornjak počuti še bolj ogroženega.Veliko sem ...prikaži več na cesti in vidim problem v tem,kako osebni avtomobili vzamejo varnostno razdaljo tovornemu vozilo,ko osebno vozilo na vsak nacin hoce prehiteti tovorno vozilo in mu cisto za las zapelje pred nos vozila..,nato se nevarno zavira...,in zapusca vozisce...kaj bo v tem primeru..,kriv voznik tovornega vozila....kaj ti pomaga varnostna razdalja,ko pa vsi tisti,ki me prehitevajo in zapeljejo pred mene in mi s tem zmanjsujejo mojo varnostno razdaljo.... se pravi,da moram zmanjsevati hitrost stalno,ko me negdo prehiti in mi unici mojo varnostno razdaljo.....ampak v tistem casu pa me lahko iz kaksnega hriba poci novi laserski merilnik in dobim poloznico....

  • Skippy 14:04 20.november 2013.

    Zgoraj je primer čiste slovenske neumnosti. Namesto da bi kaznovali voznika, ki vozi po prehitevalnem pasu (imajo posnetek), čeprav ne prehiteva, bodo kaznovali onega od zadaj. Za vožnjo po prehitevalnem pasu je zagrožena celo višja kazen kot za varnostno razdaljo.

  • Dani1971 14:35 30.oktober 2013.

    Ali mariborski model v Ljubljani ne bi pomagal? Zoki, a nam, ki smo vozili prehitro, ampak vemo, da se tam lahko vozi hitreje, kot je določeno, brišeš kazni? Kaj če bi merilne točke zažgali?

  • Grega Šoštarič 23:05 30.oktober 2013.

    tole ni čist nč drugega kot jebanje ljudi v glavo, tak kretenizem je samo v naši državi, v drugih državah te nuben polcaj nebo meru z radarjam z nobenih nadvozov in skrivajoč se po grmolih itd... še tisth par 100€ ...prikaži več kr zaslužmo nm bojo pobral

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.