Svet
2804 ogledov

Na Poljskem se pripravljajo za primer napada iz Rusije ali Belorusije

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 19:52 18.januar 2025.

Ja obstaja logično pravilo. Pomagaj si sam, ker NATO ti ne bo pomagal. Pa to je vsem jasno. Dve leti nazaj je pristal reketni iztrelek iz Ukrajine sredi Zagreba. Nadzor iz Španije je popolnoma odpovedal, sosedi pa so se spraševali ...prikaži več kdo jih potem brani. Potem pa se čudijo Milanoviću, da nasprotuje samovolji vodilnih odločevalcev v Nato alijansi..

• Idioti 21:18 19.januar 2025.

Trenutno potekajo spopadi za vas Jasenovec in samo čakam , da bo kdo na raketo upisal GPS Jasenovca , tako ko je prvič napisal Jaruna !

• andrija 04:31 19.januar 2025.

v mariboru pa dajejo v najem javna zaklonišča

Slayer 06:58 20.januar 2025.

Jp, se spomnim časov,ko smo za Bežigradom vadili v zaklonišču,mislim da je bilo to na Štihovi ulici (tam nekje okoli). Dobri stari časi.

Syn 08:28 19.januar 2025.

Ha..ha...ha lepo so oprani. Zgleda njim res ni jasno, da Rusi nimajo nobene težnje po Poljskih paranoikih. No, razen če bi te NATO čivave kaj rade sprovocirale. Je pa tudi dejstvo, da Poljaki nimajo nobenih možnosti proti velesili kot je ...prikaži več Rusija. Še posebej zdaj, ko imajo ne samo Kitajsko na svoiji strani, ampak tudi Iran.

• Idioti 21:01 19.januar 2025.

Jaz se tudi pripravljam na njihov prihod - eni sicer mislijo napad. Kupil sem Rusko kučmo s znakom Krasnaje armade 27€ - Krasnaja pomeni rdeča barva , za tiste,. ki se še niste začeli učiti Ruščine , kot vam je ...prikaži večje svetoval vas šef NATA - pa je sedaj prišel zadnji trenutek. Kučmo dam na glavo , iz zastave izrežem grb , flašo vodke imam zmeraj v bifeju in sliko sicer širokoplansko kjer je Putin v ospredju , mi pa v ozadju in sem v trenutku njihov ! Vi boti zahoda ste ga pa v istem momentu najebal

Slayer 19:34 19.januar 2025.

Paranoja je resno bolezensko stanje,teli niso gladki!!!

mahatma2 19:13 19.januar 2025.

Farsa za ovce , da se jih lažje molze.

• bobubob 09:56 19.januar 2025.

Če Partija pravi, da nas bo 'Evrazija' zdaj-zdaj napadla, ne sme biti nobenih dvomov. Jutri bo morda drugače, a danes pač ni jutri. Winstoni imamo samo eno jedrno odgovorno nalogo - spoštovati Partijo in resnico, ki nam jo ta jedrno ...prikaži več odgovorno prinaša. Ploskajmo torej in budno opazujmo, ali naš sosed morda ne ploska manj goreče....

• Idioti 21:05 19.januar 2025.

V Partijo se je privlekla Zahodna vohunka , ki na žalost opravlja dolžnost Zunanje ministrice . Ali jim je potem problem strašiti nas Slovane z našimi brati Slovani in verjeti belosvetskim k.........m , da so nam bratje Germani in Anglosasi !

• Heatherua_5867 01:18 19.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Kmodri_ 22:34 18.januar 2025.

A se slovenski rusofili že pripravljajo, da sprejmejo vkorakanje Carja Putlerje? Mu bodo zvestobo presegli na Mariborskem vrtu? Samo vprašam...

krucefix123 06:47 19.januar 2025.

Ni panike,to počnejo samo domobranci,njim ni važno kdo prevzame državo,bodo imeli samo drugega šefa,ki jim daje navodila,ostali normalni pa imamo raje diplomacijo .Ne vem zakaj smo se osamosvojili,če vas je polno takih,ki ne znate razmišljat drugače,kot da nekomu pripadate ali na kratko hlapec.

• Kmodri_ 12:59 19.januar 2025.

Vprašaj rusofile I srbine!

krucefix123 13:13 19.januar 2025.

Bolje srbin,kot da sem neandertalec ,kot ti,srbi imajo ,čast,ti ne,moje korenine pa gredo proti češki in slovenski,nič od juge ,žal.Ampak ja nič ne manjka srbinu,torej hvala.

• Kmodri_ 18:15 19.januar 2025.

Srbiji imajo napuh in zaverovanost v svojo več vrednost! Pa še sindrom Vsi ostali so krvi, le mi ne....seveda Zahod zaradi njihove blodnjavosti o Veliki Srbiji in neskončnih vojn,ki vodijo z malo srbovino!

• Idioti 21:23 19.januar 2025.

Zajebal si se v osnovi. Mi , ki se čutimo in vemo da smo Slovani , nimamo kaj prisegati svojim bratom , ker smo njihovi kot so oni naši ! Sam ti tega ne razumeš . Domobranci niso bili Italijani ...prikaži več , pa so zato morali prisegati za izdajo svoje domovine !

Človek2024 22:55 18.januar 2025.

Putin je tipičen desničar: povezan z rusko pravoslavno cerkvijo in skrajni nacionalist. Pravi mali wannabe Hitlerček.

• Idioti 21:50 19.januar 2025.

Kaj ko bi nehal in odšel s tega portala . Mene bi bilo sram , čeprav smo in si tu ingognito , žališ besedo Človek , za cifro se mi pa jebe ! Dobil si samo 1+ , ki si ...prikaži veči si ga sam pritisnil . Pazi, da ne boš padel v depresijo , ki zna biti na kraju tako močna , da boš vzel del alpinistične opreme . Dobr Srbi rečejo : SVAŠTA PIČKA RODI !

• Kmodri_ 22:36 18.januar 2025.

No, Poljaki bodo Putlarjevo soldatesko tako potolkli, da se bodo oporekali do Kremlja! Samo povem!

Človek2024 20:02 18.januar 2025.

Ja tako je, če imaš Putinove hlapce Beloruse za sosede. Bravo Poljaki! Rezultat "demilitarizacije" Ukrajine bo ne samo neverjetno intenzivna militarizacija Ukrajine ampak tudi Evrope. Rusija pa je vedno bolj siromašna in vojaško šibka. Putin je sebe ustrelil v obe nogi, bedak.

• Ender3 21:00 18.januar 2025.

Ti si mentalno obstreljen z maloumjem, ki ga gojite v kleti Trstenjakove..Če so Rusi siromašni kaj smo torej mi ?. Svetovna elonomija ti je očitno tuja saj ne vidiš dlje od kletnega okna. Vojaško moč sovjetov in rusov pa preverjaj ...prikaži več z zgodovinskimi dejstvi..

Človek2024 22:37 18.januar 2025.

Zgodovinsko dejstvo je, da bi Hitler med WW2 zasedel Rusijo, če jim ne bi Američani poslali pomoči. Ruska vojska je bila na ravni srednjega veka s konjenico in sabljami. Preveri zgodovinska dejstva preden komentiraš o moči te patetične vojske.

• Idioti 21:26 19.januar 2025.

Kdo je pa tebe ustrelil v glavo in kolk šusev si dobil , kajti oreng se ti pozna !

• Idioti 21:37 19.januar 2025.

Človek 2024@ Ti se ne zavedaš velikosti Rusije , Dejstvo je, da je Rusija dobijala vojaško pomoč čez Murmansk ,vendar to šele , ko so razbili Švabe v prafaktorje . Pomoč so dobili za osvajanje Evrope in uničevanja nacijev ,in ...prikaži večin to šele naprej od 1943 po sestanku v Teheranu

• Idioti 21:44 19.januar 2025.

Človek 2024@ Dej no povej od kod si se vzel ? A si prišel gor služit judove škude Trstenjakove . Aste na tem naslovu res vsi fuknjeni al je tu klub norcev , pa se vam je prjetno enak z ...prikaži več enakim družiti. Ko navajaš pa zgodovinska dejstva , ga pa ne ser ! Edini ki so napadli Švabske oklepno mehanizirane enote s pravo konjenico , to je tisto ko je cela divizija na konjih , so bili ravno Poljaki . Pri Rusih so imeli konje samo komandanti čet !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.