Slovenija
269 ogledov

Na pošti skrijte kartico

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ferluci 09:31 16.februar 2014.

    Na takšno poslovanje lahko komentiram lahko te z eno besedo: Banda.

  • stajdi 09:34 16.februar 2014.

    Če ne ve kakšna so pravila poslovanja naj vrne kartico. Nekateri so res kot ovce. Najlažje je sedaj kriviti poštne delavce.

  • KOJAK 10:12 16.februar 2014.

    Me zanima če si prebral cel članek, zanima me tudi če sam imaš tako kartico in če si vedel da plačaš 12 € provizije? IN DA jaz bi tudi krivil poštne delavce, če me pri plačilu manj kot 2€, čaka ...prikaži več provizija v višini 12€.

  • aandaa 10:17 16.februar 2014.

    glede plačila preko POS-a je takole: Če plačuješ položnice na pošti, ta denar ne gre Pošti ampak prejemniku, kateri je položnico izdal. Posledično to ne pomeni plačilo blaga, ampak dvig gotovine. Pri nas v Celju , nas poštarce opozorijo na dvig gotovine.

  • Stolp 11:34 16.februar 2014.

    prehodu skoraj zbil z motorjem. Ko sem rekel naj pazi pa samo zavpije: "Kva je, kva je!"

  • Stolp 11:37 16.februar 2014.

    Aja, pa ne vem ali smo tisti iz okolice LJ manj vredni kot ljubljančani da nam zapirajo pošto eno ureo prej?

  • erikkk 11:52 16.februar 2014.

    kaj se pa gredo tako do skrajne nesramnosti odirat ljudi .. FUJJJpošta se mi je ful zasr**a zdej ... ne grem več nikol tja plačat položnic.

  • JellyFish 10:33 17.februar 2014.

    Tudi nas vedno opozorijo glede tega, ampak večina populacije ki plačuje položnice na pošti, so itak penzionerji, ker mislijo, da druga ne obstaja, oni pa tako ali tako plačujejo z gotovino.:D

  • Marko Slovenia 23:04 17.februar 2014.

    zadeva zelo podobna oderuštvu. zato pa ima PS neomejene količine dobička, ki gre kam?? no, kam? hehe

  • mirac 10:01 16.februar 2014.

    To kar delajo na poštah res ni pošteno. Povsod, kjer imajo POS-e, pomeni, da z njimi lahko plačuješ. Od kod jim ideja, da je to dvig gotovine in ne plačilo je pa drugo vprašanje. Je pa hecno, da stranka hoče ...prikaži več tako mali znesek plačati s kartico. Mene osebno čudi, ko velikokrat vidim, da se tako majhni zneski plačujejo s kartico, ko vemo, da je provizija za plačilo s karticami kar nekaj odstotna.Mislim, da bi na pošti morali to spremeniti, saj edini plačilne kartice tretirajo tako, kot je bilo zgoraj napisano.

  • Stolp 11:33 16.februar 2014.

    Tudi te poštarice so hladno prijazne. Kar iz oči jim bereš: "I'm so fucking special but you're a creep!" Ona je nekaj več. S takim odnosom si filajo svoje baterije na račun strank. Aja pošte zapirajo točno ob uri ko ...prikaži več se zapira, ni minuto čez ne moreš vstopiti. Enkrat je ena ko je šla zapret pa nas je blo notri še ene par in je en obupno prosil naj mu odpre ker ima nekaj nujnega, rekla nam, da morajo točno zapreti zato ker bi se lahko zgodil rop. Ja beeeeden izgovor!!!! :DDDDD Med delovnim časom se pa ne more??? Nej raje rečejo, da bi čimprej rade šle domov kar je seveda povsem razumljivo in imajo pravico ampak lahko bi bile človeške pa bi koga ki kako minuto pozneje pride še spustile. Ampak one se samo notri muzajo in uživajo ob tem ko točno ob uri zaprejo in jih ljudje prosijo naj jih spustijo notri.Pa poštarji na kolesih so najbolj nesramni! Kar v nasprotno smer po kolesarski stezi pa po pločnikih,..., če jih opozoriš te pa naderejo. Višek je bil pa ko bi me zadnjič en na

  • Stolp 11:44 16.februar 2014.

    "Najboljša" od poštaric je bila pa pred sicer že ene petimi leti ko so se neusmiljeno ponorčevale iz ene klavstrofobne ženske. Bilo je na pošti v BTC-ju. Ko je ta šla proti izhodu je naletela na zaprta vrata(točno ob uri ...prikaži več se zapira). Začela je kričati: "Zaprti smo, prosim odprite!". One pa so jo samo buljile, češ histerična baba. No in potem so sklenile malo se pozabavati z njo. Vrata so bila dvojna in ena je pritisnila na gumb da so se odprla le notranja vrata. Ona je še vedno jih rotila in prosila, one pa so jo samo gledale in uživale. Saj so odprle vrata, kaj bi pa še rada! Ena mamca ki je čakala v vrsti je pripomnila: "A to je pa neka bolezen?" Izpostavljena je bila še posmehu strank. No in ko so smatrale da so se dosti zabavale in so si napolnile baterije, so ji pa končno odprle še zunanja vrata! Uboga ženska! Zanjo je bila tista minuta ali dve kot ura!

  • Stolp 11:24 16.februar 2014.

    Ker ponižne ovčice slovenske še vedno hodijo na pošto lahko pošta dela kar hoče. Samo pri njih je plačilo česarkoli s kartico, dvig gotovine in seveda nobenega ki bi to preprečil.Rešitev je seveda v bojkotu pošte pa bodo ...prikaži več popušili kot je telokom. V bistvu jaz samo še hodim tja za tisto kar res ne morem drugam t.j. pošiljke, poštno poslovanje (vemo da se tudi tu namerno drži monopol pošte namesto da bi to lahko opravljale tudi privatne firme). Ostalo opravljam drugje. Tudi položnice sem še preden sem dobil spletno banko plačeval na ABA točkah, kjer je bila tudi cenejša provizija, sedaj lahko tudi preko spletne banke nakazujem plačila,...skratka razen za golo poštno poslovanje pošte ne rabim več.

  • Skippy 13:39 16.februar 2014.

    Očitno nimaš pojma, kako to gre. Vprašaš, če lahko plačaš s kartico. Oni ti rečejo DA, pa ti porinejo POS terminal. Pri tem ti nihče ne pove, da bo ta transakcija v resnici dvig gotovine, ne pa plačilo kot povsod ...prikaži več drugje. Pa še tega dviga gotovine nikoli ne vidiš.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.