Slovenija
1901 ogledov

Upokojencem se danes lahko smeji!

Komentarjev 21
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    malonaokoli 08:35 17.december 2025.

Ni lepo da se norčujete iz upokojencev, ki so 40 let in več vplačevali v vse sklade in donacije, danes pa gledajo, kako mladi prejemajo po 2.000€ ti ki so gradili uspehe na njihovih žuljih pa 150€. Ko so delali ...prikaži več v treh izmenah, varčevali in si gradili z roko svoj dom.

Garancija 08:47 17.december 2025.

In zdaj samo čakajo,da se stegnemo,in da podedujejo od nas,ker sami ne znajo drugega kot samo zapravljat,nobenega spoštovanja ampak karma je qrba

Leon 09:45 17.december 2025.

Zakaj pa sta vlagala v sklade ZVON1 in ZVON2 ? Morala bi v Petrol tako kot Vizjak in Janša !

• maček 09:00 17.december 2025.

Smeji? Zato da bodo s tem denarjem položnice plačal? Pa mokoče enga picka kupil, pa vnučkom majhno darilce? Jaz se smejem vam.

• Plavi-mil 08:35 17.december 2025.

Kreten od avtorja, KOMU SE LAHKO SMEJI za 150.- EUR ? nobenemu, koliko nam ukrade ta ptičja vlada ? 5X VEČ, kot da, ja MSM-presstituti ni vam pomoči, šele, ko vas taubi vrže čez ramo spregledate, meni se nič ne ...prikaži več smeji, pa še marsikomu drugemu NE !!!!!

Garancija 08:49 17.december 2025.

Smeji se vladi ker nas takole na suho buzerira v glavo,celo generacijo so obkradli,in se nato še norca delajo,jebite se vsi

Leon 09:40 17.december 2025.

Vama debilčkoma nimajo kaj ukrasti ,ker nista nič ustvarila !

• herman3 10:02 17.december 2025.

Meni pa se smeji, ker 150 eur mi glede na minimalno pokojnino veliko pomeni. Če pa komu to nič ne pomeni, mu pošljem naslov, pa naj nakaže meni. SDS-ovci, vaš lider nam nikoli ni dal nič, razen med kovidom po direktivi EU.

• Sarko Sarko 10:09 17.december 2025.

smeji se lahko JS in ptiču - napišite raje za koliko so se njim dvignile plače. ( ali pa si to ne upate objavit ). zajamčena penzija pa je pod pragom revščine za 30 %. butasta golobja vlada še malo in volitve

• Ladoslow 10:14 17.december 2025.

Stalno se pojavljajo taki naslovi ob regresu ali pa ob zimskemu dodatku, sramota od novinarja, da se dela norca iz upokojencev za 150€, drugi dobijo po 2000€ pa še nisem zanje opazil takega naslova. Na telefonu se mi je pojavilo ...prikaži več obvestilo priliv 150€ in odliv za elektriko približno enak znesek. Smejejo se upokojencem. To bi bil pravi naslov.

Leon 10:33 17.december 2025.

Sarko Sarko ...večni naivček ! Volitve so vsaka 4 leta ....vendar se nič ni spremenilo ! Samo barvo zamenjajo in nove obraze .

• Plavi-mil 11:47 17.december 2025.

Herman 3 bedak, jasno , da boš SVOJE vzel nazaj, tudi jaz bom vzel, nič bati, saj je ta denar moj in tvoj, s katerim ta ptičja vlada razmetava za vodovod v BIH (800.000.- ), za javno upravo v Gazi ...prikaži veči (1.000.000.- ) za hamasove teroriste, za nevladne cuzialiste, itd.itd., skratka za vse samo za domačega človrka NE !!!!!

• Paark 09:48 17.december 2025.

Še meni ko nisem upokojenec je smešno, ko vidim naslov članka

• sandi76 10:01 17.december 2025.

Upokojencem se smeji ??? Tistih par stotakov na osnovo par stotakov jim bo rešilo življenjske stiske, a ne da ?? Danes so pokojnine razvrednotene in vsako leto realno padajo. Česa naj bi se potem veselili upokojenci ???

• jfp 10:10 17.december 2025.

Ja, hvala za 150€, se po japonsko priklanjam. Parazitske državne službe so si privoščile 4x več, čeprav niso ničesar ustvarili. Upam, da me ne boste mogli razumeti, ko boste prišli v moja leta, ker boste prej crknili od zažiranja. Novinarju ...prikaži večju STA za članek pa: treba je vedeti, kdaj zapreti kljun.

• Sarko Sarko 10:30 17.december 2025.

smeji se lahko JS, ki so dobili povišanje plač in božičnico - novinarji rajši to napišite, če si seveda upate, zajamčena pokojnina pa je pod pragom revščine za več kot 30 %, to bil članek

• mph2 09:35 17.december 2025.

Ne dvomim, da bodo desnosučni spet doživljali serijske orgazme s pljuvanjem po nekomu, ki je še vedno naredil bistveno več kot njihov duhovni vodja. Groza, da je ena cela država žrtev enega total zlobnega pokvarjenca in članov njegove sekte. Za bruhat.

Bozo53 09:52 17.december 2025.

Smej se Taubi!

• ico7 10:31 17.december 2025.

Hehe, njemu gre bolj na jok, sploh ko pomisli koliko dni je se do volitev😢😪☠️

Bozo53 10:48 17.december 2025.

Glede na to, kolk so dobil upokojenci v času njegovega mandata je velika verjetnost, da bo na volitvah ravno zaradi upokojencev popušil!!!!

• Žvižgač 10:53 17.december 2025.

Sramoten naslov na sramotno božičnico za upokojence. Sedaj se pa že vsak iz njih norčuje in mediji nasploh. Sramota za vlado in vse tiste, ki se s takim izplačilom hvalijo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.