Avto
117 ogledov

Na trzinski hitri cesti gneča do konca meseca

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • eosss 09:22 22.september 2016.

    Veš, dela ne vključujejo samo kopanja luknje in usmerjanja prometa. Tam je cel kup rtelekomunikacijskih podjetji, ki imajo skozi jaške ob cesti speljane telekomunikacijske kable, bakrene in optične, ki jih je treba prerezati, speljati po drugi trasi in ponovno priključiti... ...prikaži več In kable ne morejo prestavljati vse firme naenkrat, ker ne moreš imet 10 ekip hkrati na istem mestu, pa seveda morajo to delat ponoči, če bi sredi dneva prenehal delovati internet ali mobilna telefonija, bi pa vsi v luft skočili, zakaj se to ne dela ob 2h zjutraj...

  • tecumseh_1975 08:32 22.september 2016.

    pizda ste pozni... tole laufa že od začetka septembra, vi pa zdaj napišete novico. Raje napišite kaj več, zakaj pri nas vedno vse poteka skladno s planom , pogodbo in zakaj te pogodbe niso drugačne. Take ki bi zagotavljale da ...prikaži veča se bi naredilo hitreje. Napišite zakaj lažejo da delajo ponoči, če je luknja že 10 dni povsem enako globoka. Napišite zakaj sta ob večini juter na gradbišču prisotna samo 2 policista, delavcev pa nikjer. Pa še policaja delata bolj slab vtis kot kaj drugega. Za preklapljat semafor lahko najameš šimpanza, da bi se pa eden sprehodil 10 metrov do zapore voznega pasu in ljudi malo priganjal ... to pa ne. Ni v planu.

  • Matevž Savarin 11:52 22.september 2016.

    unedva kekca, ki krmilta semafor gledata samo na folk z ljubljane, da je čist prazn semafor za levo iz ljubljane. Mi, ki pa pridemo iz domžal pa stojimo že pri Depali vasi...Zgleda , da je naveza z Jankovičem...Pa ...prikaži več tkole tale semafor zjutri že ene par let usmerjajo, ne samo zdej ko so dela na cesti...Da bojo ja Ljubljančani hitr v službi pa nazaj ja...Jst pa rabm za 14 kilometrov 40 minut...

  • tecumseh_1975 09:56 22.september 2016.

    z "luknja" nisem mislim 10 metrskega kraterja ki bi omogočal dostop do komunikacijskih kablov, ampak tisto 30 cm rupetino po kateri občasno rijejo 3 delavci z lopato in samokolnico. Tako da... dela se ne. preveč. vsak drugi dan grem domov ...prikaži večdomov iz IOC trzin med 22-23 uro in tam ni nikogar. in dvomim da delajo ravno tisto "drugo" noč ko mene ni tam.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.