crknu je espirit, crknu je beneton, zdej pa izgleda še tele dami njena kolekcija ne gre. pozlatit moramo pa gledalci. mislim kdo gleda prenos lota. pa to je isto kot bi gledal testni signal.
R2..., to pa ni res, testni signal je bolj simetričen, lepši, pa piska...., če bi ga zamenjali z njo, kako bi pa sliko ''šetlal''. Bo vse anomalije shranil....
Vprašajmo se koliko bo ''koštala'' tale gospa. Kaj ne bi raje mojo sosedo vzeli, bi za 10dkg kofeta prebrala številke, se nasmejala pa še kuharski recept povedala kot dodano vrednost.... Morda potem ne bi bilo RTV-ju šparat pri pošiljanju položnic....
Če je ta ena najlepših, kakš e so šele druge.
Res, lepa E.Irgl je dobila bolj polna lička odkar ni več Janezova kopriva. Domokrati so kul..
Ne vem kaj je na tejle PVC vreči tko lepega???
PVC. Imaš odgovor.
Dajte mi povedat,kaj je na tej plastični ženski lepega
Kaj je narobe z njenimi očmi? Ji je na očeh zraslo grmovje? In kaj se je zgodilo z usti? Je na kaj alergična in ima reakcijo?
To je za vas lepo???
Saj veš, da imajo vsake 👀 svojega malarja..🙋
crknu je espirit, crknu je beneton, zdej pa izgleda še tele dami njena kolekcija ne gre. pozlatit moramo pa gledalci. mislim kdo gleda prenos lota. pa to je isto kot bi gledal testni signal.
R2..., to pa ni res, testni signal je bolj simetričen, lepši, pa piska...., če bi ga zamenjali z njo, kako bi pa sliko ''šetlal''. Bo vse anomalije shranil....
atamama maš prav. čist zares imaš zelo zelo prav.
Mat.r če je to lepo, pol sem pa jaz tudi lahko bicikel?!? (napumpane lape, šajmvišeri inp.)
Vprašajmo se koliko bo ''koštala'' tale gospa. Kaj ne bi raje mojo sosedo vzeli, bi za 10dkg kofeta prebrala številke, se nasmejala pa še kuharski recept povedala kot dodano vrednost.... Morda potem ne bi bilo RTV-ju šparat pri pošiljanju položnic....
Glede na usta ziher dobr pozauga....
irena 👍 si pa direktna 😋
pa ker idot je dal tej A.H.F, ki piše te bedarije, službo?
Kmetič, nekdanji strojevodja..Sicer zvest član SDS..
Naša najlepša voditeljica vseh časov? Dajte ga no srat, saj je čisto umetna.
Takšne ustnice potegnejo rjuho v rit... ;)
Dober 😁 👍
Meni se je v nekem obdobju najlepša zdela Jasmina Jamnik, ta pa ji še do kolen vsaj kar se lepote tiče.
Ker je nisi videl v profil.
zem - kaj ????
Kdo je to ?
Še ena ljubiteljica vročih peglajznov ;-=
Če je vsa umetna, je to potem neke vrste umetnost, ha, ha, ha. Bolani novinarji, od kje jih vlečete??