Avto
98896 ogledov

Na vozniškem izpitu padla po 36 cm vožnje

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 10:56 26.maj 2025.

Opažam, da je na cesti vedno več voznikov, ki so očitno kupili izpit. 😥

• bandit 11:33 26.maj 2025.

Ene so ga naredile v garaži preden so speljale. Pa dajte kamere da se bo videlo kaj je narobe in če so ocenjevalci korektni.

Lion007 10:43 26.maj 2025.

Logično, da padeš pri takih bedarijah. Logično.

• 1b4b659b447ea4423d635cd3962ce3b7184d62e4 14:54 26.maj 2025.

Ne vem, če inštruktorji ocenjujejo in sankcionirajo izpitno vožnjo?? Po mojem so to člani komisije, ki so za te stvari pristojni.

• dare326 21:15 26.maj 2025.

Članek govori o izkušnjah v tujini. Tam je opravljanje izpita malenkost drugačno.

NickMason 10:36 26.maj 2025.

Znanec padel ,mu je inštruktor kar med vožnjo že povedal,pa se je zapeljal domov in pustil da gredo sami naprej,še lep čas so sedeli v avtu in jim nič bilo jasno ha ha ha,je rekel da ne bo peš hodil.

• bandit 11:34 26.maj 2025.

Slišal sem prigodo da je nek kandidat zapeljal te v gozd in jih tam pustil, sam pa je odpeljal vozilo v avto šolo. Ne vem če je res.

NickMason 11:55 26.maj 2025.

kolegica je pa inštruktorju pokazala sredinec,ker je kričal in ga sredi semaforiziranega pustila,da je cel đumbus naredila ,druga je pa tolikokrat padla dokler mu ni dala ha ha ha

• h4ck3r 10:46 26.maj 2025.

Gledaš in se čudiš kakšni vozniki dandanes dobijo izpit...očitno so kriteriji še vedno veliko prenizki. Vsi primeri so pa dejansko logična posledica voznikovih napak.

• expost 20:04 26.maj 2025.

Glede na to, da v prvem poskusu opravi izpit 50-55% kandidatov, je verjetno kriterij za uspešno opravljen izpit kar oster. Pa seveda - nekaj je izpitna vožnja, kjer vsi vozijo po pravilih... ko pa dobijo VD, pa se pos***jo na ...prikaži več pravila. Temu bi pa rekel slaba kultura, s katero se sicer seznaniš v ŠV, nikakor pa je ne osvojiš v 30 urah vožnje. Nekateri še po 35 letih življenja ne znajo pospraviti za seboj pisalne mize ali počistiti pulta v čajni kuhinji v firmi.

• atamama 15:03 26.maj 2025.

Moja soseda pravi, da ko je prvič bila na izpitni vožnji je prehitro dvignila desno nogo, ni bilo gasa, avto crknil in je padla. Pa gre v drugo, desno tišči dol, levo dvigne prehitro in avto spet crkne in pade. ...prikaži več Pa se je odločila, v tretje je dvignila obe nogi in je naredila....

• expost 16:25 26.maj 2025.

Inštruktor je med ocenjevalno vožnjo tiho in se ne pogovarja s kandidatom. Torej so te zgodbice iz 'društvenih izpitov', če že kaj. Če bi kandidat speljal iz parkirišča neprivezan, bi mu ocenjevalec takoj prekinil izpitno vožnjo. Tako da - ja, ...prikaži več se dogajajo bizarnosti, a te, ki so napisane zgoraj, gotovo niso iz ocenjevalne (izpitne) vožnje.

StarMačk 16:05 26.maj 2025.

Glede na fotke, ki spremljajo prispevek in vsebino samo, bi površni bralec lahko tudi sklepal, da gre za kandidate, ki so s pomočjo avtošole B&B vozniški izpit opravljali v Kranju, kar bi znala biti precej slaba reklama za njihov biznis!?

• miha.z 17:28 26.maj 2025.

Kr neki, ocenjuje te komisija in pove kam zaviti, inštruktor sedi zraven tiho oz. tako je bilo.

• dejan05 15:00 26.maj 2025.

kk grete men na jetra tisti k ne priznate svojih napak (recmo da ne znate vozt). Če bi jaz mel kako napako bi jo zihr priznal. pika

• dare326 21:20 26.maj 2025.

Če je nekdo neumen, ne more priznati nečesa, česar ne razume.

Garancija 08:30 27.maj 2025.

Najbolj mi grejo pa na jetra mlade očkove ljubljenke,ki ob izpitu dobi mercedesa,potem pa naveliko telefonira s telefonom v roki ,ker je tako blesava in ne zna uporabljati tehnike,ki jo ima v avtu

• ToSmJest 11:55 26.maj 2025.

Moj mulc je padel iz povsem banalnega razloga. Kot vsakodnevno opažam, praktično vsi vozniki tako vozijo. Pri izvozu levo iz enosmerne ceste se ni razvrstil popolnoma na levo stran ceste ampak le do sredine. S takimi malenkostmi pa res brez ...prikaži več veze utrujajo. Zdaj ima vozniško že nekaj let in je res dober voznik.

torolino 12:19 26.maj 2025.

Za polovico šoferjev je brez veze dajat smernik v krožišču. Meni se zdi pa popolnoma prav, če se ne znaš razvrščati in onemogočaš ostalim za tabo vožno, ukrep. Pa na izpitu,.. prav.

• dare326 21:26 26.maj 2025.

Kaj pa če je na enosmerni cesti kolesarjem dovoljena vožnja v nasprotno smer in se to na signalizaciji ne vidi? Takrat pustiš prostor za kolesarja.

Garancija 08:25 27.maj 2025.

Če imaš izpit,še ni rečeno da znaš voziti.Tudi nekateri inštruktorji bi morali na izpit,ki bi ga nadzirali profi šoferji,ker to licenco je večina kupila

• Rodneyiu_5549 15:09 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

MK_NSFW 15:25 26.maj 2025.

meni je cigan rekel, da sem izsilil nekoga, ki si je še premišljal a zapelje v krožno. danes v Lj vozimo 20x bolj nevarno pri krožnih.... da drugače dobro vozim in da ne bo problem naredit izpit v 2-go.... tepec

• atamama 15:50 26.maj 2025.

Ali morda veš razlago kako so nepismeni cigani prišli do vozniškega dovoljenja?

MK_NSFW 08:10 27.maj 2025.

cigan = mož iz izpitnega centra. še vedno mislim, da me je vrgel brezveze zaradi kakšne kvote ali česa podobnega

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.