Slovenija
102 ogledov

Načrt, da bi olajšali gradnjo hiš, na tankem ledu

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:48 12.januar 2016.

    Če v Avstriji to funkcionira potem ne vidim razloga da ne bi tudi v Sloveniji. Ni izgovorov. Nekdo mora biti odgovoren.

  • mihatirs 15:07 12.januar 2016.

    Sam sem bil na javni razpravi o novem zakonu in lahko povem, da so ga pisali arhitekti sami zase, vso ostalo stroko-gradbeništvo, elektro inženirje itd...pa je izpuščeno...tak zakon bi pomenil razpad sistema, kjer nihče več ne bi vedel kdo je za kaj odgovoren!!

  • Ferluci 14:36 12.januar 2016.

    Spet bodo, kot ponavadi, zabluzili. Danes je zbiranje dokumentacije za gradnjo individualne hiše mukotrpen posel, traja skoraj leto dni, kup potrebnih in nepotrebnih soglasij, čakanje na razno razne sklepe in nato najmanj 10 kil dokumentacije. Tukaj naj naredijo red in ...prikaži več poenostavijo postopke. Ko bi bilo tako, kot pred 30 leti, bi že bil uspeh! Vsaka vladna sprememba postopke zakomplicira, ne poenostavi - vsaj do sedaj je bilo tako. Pa ne samo na tem - na vseh področjih!

  • jakec1575 14:51 12.januar 2016.

    Soglasja so čisto ok, samo izvedba je počasna in neodgovorna. To pa, da se ne soglaša za gradnjo, kjer to ni primerno je pa zelo ok. ne da pol z občinskim in državnim denarjem saniramo plazove, poplave itd. zaradi 5 ...prikaži več hiš. Ljudje se svojo kreaturo od arhitekture zadnjih 15 let orpostite izrazu "userjejo2 glih kjer jim paše. pol pa bentijo nad drago komunalo in podobnim. Seveda je drago, če vsak hoče zivet na samem. Toliko, kolikor je Slovenija po vsaki dolini z raznimi bajtami uničena je malo kje. Razpršena gradnja je draga, nevarna in prinaša vrečo brez dna stroškov za lokalne skupnosti in državo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.