Petra, emšo te jebe. Nemoraš skriti svojih let. Tudi narvni ljudje so lepi, a ti se "z*******a" v študenstkih letih, ko si hotela bti lepša kot si. Tvoja ličila so pustila posledice. Mogoče boš počasi kot Miša M. !
Ja blayo 👎 ti do Dončića sploh ne prideš, ker imaš opraviti s komentiranjem po naročilu tvojega naročnika na Trstenjakovi. Znano je tudi, da vaš ljubljeni šef ni ravno fan košarke. Raje ima nogomet, ker rabi več prostora, da se izkaže.
Za : onxxx 19:03 07.februar 2025 Sem ti stopil na žulj? Nisem njen Odvetnik, ampak kar takole pisat čez ženske, pa se normalnemu moškemu NE SPODOBI. Te mora partnerka, če jo seveda imaš, težko poslušat, ko ji stalno govoriš o… ...prikaži večo njenih napakah. A je tako? Kakšni ljudje se pojavljajo s svojimi komentarji. Takšen težko živi sam s sabo, kaj šele z drugimi.
Pozabili ste napisati, pri katerem optiku je bila...
Eni se ''palijo'' na stare....
Eni še ne vedo, če bodo stari...hmm..merilo za stare je lahko tudi 80+
No, no, orožnih vaj ni več, smo pa zakaj drugega ''na suhem'' in potem je važno da toplo lula.....
Petra, emšo te jebe. Nemoraš skriti svojih let. Tudi narvni ljudje so lepi, a ti se "z*******a" v študenstkih letih, ko si hotela bti lepša kot si. Tvoja ličila so pustila posledice. Mogoče boš počasi kot Miša M. !
Al pa ga.Petrovčič. Ne moreš se je nagledati..
Vroča pri 50h no ja kakor za koga....
Je videla od Morelke,pa je takoj tudi ona nabila špegle......
Pa koga briga ta krčmarka
Tiste ki komentirajo vsakič znova 🤣
Spet samo pametni ocenjevalci žensk. Bi bilo dobro pogledat vaše partnerke, pa jih malo pokomentirat na nesramen način.
Si ti mogoče njen odvetnik? Očala so sexy na mladi ženski ne na mami z dioptrijo zato ne prbijat.
botoks in podobne zadeve
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Črnci tudi nosijo očala, da bi bili videti intelektualci!
Ko sova
A je že v meni.?
naj gre v penzijo, pa je...
Zate bi veljalo ista, a si žal še mladoleten in maloumen trol..
Ne vem kaj avtorica vidi na njej. Skrajni čas bi bil, da voditelje na Poptv malo zamenjajo. Razen, če želijo, da vsi končajo tako kot nekoč Tanko..
Zakaj bi bil cajt? Saj ne gledaš, ti itak samo na Ž24 visiš in komentiraš vse od A do Ž, najraje pa Dončića 🤣
Res bi bil že skrajni čas, če pa še komentiraš ex mavsa je potrebno še malo počakat da za drobiž pristane v cedeviti
Ja blayo 👎 ti do Dončića sploh ne prideš, ker imaš opraviti s komentiranjem po naročilu tvojega naročnika na Trstenjakovi. Znano je tudi, da vaš ljubljeni šef ni ravno fan košarke. Raje ima nogomet, ker rabi več prostora, da se izkaže.
Za : onxxx 19:03 07.februar 2025 Sem ti stopil na žulj? Nisem njen Odvetnik, ampak kar takole pisat čez ženske, pa se normalnemu moškemu NE SPODOBI. Te mora partnerka, če jo seveda imaš, težko poslušat, ko ji stalno govoriš o… ...prikaži večo njenih napakah. A je tako? Kakšni ljudje se pojavljajo s svojimi komentarji. Takšen težko živi sam s sabo, kaj šele z drugimi.
Meni popolnoma neznana oseba. Ne gledam TV. Ali sem kaj zamudil?