Šport
68 ogledov

''Najhujša kazen, kar jih je dobila HNS''

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • patron 11:18 20.junij 2016.

    hrvatarji si itak drugega ne zaslužijo......!

  • izRODEk 15:32 20.junij 2016.

    Vprašanje, kaj je prekršek povzročanja splošne nevarnosti na stadionu, kjer naj bi UEFA imela pristojnosti izdajanja sankcij in pa prekršek kršenja javnega reda in miru ter povzročitve splošne nevarnosti na splošno, kjer gre za prekrške po zakonih, ki veljajo v ...prikaži več Franciji.Zganjanje fašizma in neonacizma pa tako in tako.. za v Haag. Samo kaj, ko, če bi tam resnično vse obravnavali, se tam znajde pol EU.Vsekakor pa je dober argument ponavljanje - na to priznam, nisem pomislil. To bi znalo pretehtati v smer, da se jih dodatno kaznuje.Vztrajam pri tem, da bi jih morali po pički dobiti tudi organizatorji. Padli so na izpitu iz varnosti in organizacije!

  • patron 11:18 20.junij 2016.

    hrvatarji si itak drugega ne zaslužijo......!

  • izRODEk 12:19 20.junij 2016.

    1. če so dali Rusom opomin in 150.000, naj enako kaznujejo Hrvate. V nasprotnem bodo to dvojna merila.2. Morali bi kaznovati prireditelja tekem, ker kljub opozorilom, ni poskrbel za varnost.3. Morali bi kaznovati tudi Angleže, od predvčerajšnjim tudi ...prikaži več Madžare4. Če bi pri UEFA-i želeli zajeziti huliganijo na tekmah, bi to storili z obvezno legitimacijo vseh obiskovalcev. S tem bi v EU v dobrem letu dni dobili sezname kršiteljev. Tem se enostavno vstop prepove.Vse je denar, tem starim prdcem (mnogi med njimi nikoli niso bili športniki!!) bi bio potrebno zavezati kravate. Enkrat za vselej.

  • vzev 12:22 20.junij 2016.

    Kakšna dvojna pravila neki. Hrvaška sploh nebi smela biti na tem prvenstvu, saj bi jo morali izključiti že zaradi neredov na kvalifikacijah. Hraška ima pogojno kazen in zato druge kazni kot izključitev sploh nebi smela biti. Pa ne pisati o ...prikaži več nekaj par huliganov. Mogoče je par osebkov vrglo baklo na igrišče, podpira jih pa veliko Hrvatov. Prav tako so na stadion prinesli fašistične simbole in peli fašistične pesmi. Tako, da jih je potrebno nujno izključiti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.