Svet
328 ogledov

Najhujši teroristični napad doslej

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:51 14.november 2015.

    Neouksno nam je ob tej veliki tragediji, ki mimogrede nima kaj dosti z begunci, gledati tezko pricakovano masturbacijo vseh, ki ste samo čakali naslednji teroristicni napad, da boste lahko zadovoljili svoje strahove, politicno usmerjenost in še kaj drugega. Zaledje tega ...prikaži več napada nima nic z begunci. To si upam trditi. Ker verjemi, da so z begunci potovali tudi obveščevalci. Toliko neumna pa EU le ni.

  • mph 16:14 14.november 2015.

    Najprej poglej v slovar, kar pomeni beseda "begunec" in kaj "imigrant". Torej ... 90% teh je IMIGRANTOV. Po nemških zbranih podatkih cca. 81% brez vsakršne izobrazbe (znajo pa koran na pamet). Je pa eno res, niso seveda čisto vsi doli ...prikaži več norci in verjamem, da je med temi begunci (ne imigranti) tudi veliko takih, ki so zbežali pred lastnimi norci, preden bi jih rekrutirali. S takimi nimam problemov. Je pa zato potrebna kot vedno TRIAŽA. Ki pa jo ZL, Mladina, Ntoko, .... ostro zavračajo. Za njih so vsi ubogi begunci skoraj vsi z doktorati. Noro.

  • Papaja Popi 09:20 14.november 2015.

    Mislim, da je to šele začetek, ker kaj mislite koliko teroristov je prišlo z emigranti , ki prihajajo v Evropo.Kje ste sedaj musliljubci in ljubitelji emigrantov ??????????????????

  • Papaja Popi 11:08 14.november 2015.

    jakec1575Evropa je še bolj neumna, kot si misliš .Obveščevalci !!!!!!!!!!!!Malo morgen. !!!!!!!!!!!!!!

  • h3o 10:17 14.november 2015.

    pijejo čajčke in ne verjamejo novicam- menijo namreč da je vse skupaj izmišljeno in že podajajo prve ovadbe

  • mrki 09:51 14.november 2015.

    tole gre na dušo Merklovi in vsem ki so kričali "Welcome refugess"!!

  • darkmitar 06:02 08.december 2015.

    Vse to, je zarota. Kot prvo ni bolo nobenih muslimanskih teroristov. Kot drugo vse je bilo vnaprej načrtovano in francoske oblasti so vedele in vpletene, niso pa pač niti poskušali preprečit, ker potrebujejo izgovor za širjenje sovraštva proti muslimanskemu narodu ...prikaži več in izgovor za širjenje vojne. Sam nisem musliman, vem pa kako stojijo stvari. Amerika (ZDA) je definitivno odgovorna, ima vpliv na francoaske oblasti in druge države. Ne vem kako jim uspe prisiliti države, da jih, kot kužki, ubogajo. Vse naprej, od terorističnih napadov na njujorška dvojčka, je laž. V svetovnem trgovskem centru so bombe oziroma eksplozivi bili vnaprej nastavljeni. Nobenih letal ni bilo. Letala so bila dodana kot video montaža.Poglejte si "New World Order" in "New Movement", "9/11 Conspiracy" itd. pa vam bo vse jasno.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.