Avto
1259 ogledov

Najpogostejše napake kandidatov na vozniškem izpitu

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kekec3778 10:38 11.avgust 2015.

    Se je kdo vprasal od kje tem, ki opravljajo izpit, sploh ideja, da se trobi in "pozdravlja" pred policaji?? Od koga drugega, kot pa od ostalih voznikov, ki so tako vsi pametni in oh in sploh obvladajo "sceno". Koliko ...prikaži več jih/vas je pa sploh probalo resit 5 takih pol (stran AVP) in vse resit brezhibno?? Pa ceprav imate ze 20 let izpit.

  • Skippy 20:44 03.avgust 2015.

    Prometno ful pomembna napaka je, če prijatelju potrobiš! FUL!

  • Ivo 00:48 04.avgust 2015.

    Bravo Dragec, kot da bi jaz pisal ;-) Se strinjam v vsem. 20 učnih ur teorije, ki jih lahko odpredava diplomiran ekonomist in pri tem ima na voljo zgolj en učbenik, pa še ta le za B kategorijo. Sam sem ...prikaži več opravljal že te nove pole (zares ne za vajo) in so nekatera vprašanja res tako zastavljena kot praviš. Uspeh in statistiko skrivajo kot vojaško tajno po drugi strani pa naj bi šlo za znanje!

  • Ivo 00:52 04.avgust 2015.

    Lej, lahko to rečeš, ampak ko bo imel izpit bo pa pred bolnico trobil in pozdravljal, gonil z motorjem čez naselje brez lonca, trobil kolegu, ko bo šel mimo mamice z dojenčkom ipd. Tako bedno vprašanje izpade zelo pomembno v ...prikaži več praksi. Teorija je prelahka še vedno. Kje v ustavi pa piše, da mora vsak bedak izpit imet?

  • Peppi 07:49 04.avgust 2015.

    Ivo, ti si pravi dramaturg. Skippy piše o pozdravljanju prijatelja, ti pa takoj iz tega narediš dramo.

  • police 15:16 05.avgust 2015.

    ni problem v urah, marveč v tem, da si folk zapomni samo do glavne vožnje, potem pa kr po kmečko naprej.žalostno, da ti neumnosti počnejo starejši vozniki, kateri bi morali biti zgled mlajšim.

  • Konrad Ajster 22:02 05.avgust 2015.

    Ja všeč mi je to malo kritike, toda moje opažanje kot 58 let vožnje, me zelo moti, ko mladi vozniki ne poznajo niti osnovna pravila pri zavijanju na stransko cesto ali ulico, dvorišče ali podobno, ko se pripravljajo za zavoj ...prikaži več v desno, se postavijo na levi del svojega vozišča in ti s tem onemogočijo možnost prehitevanja in s tem ovirajo promet pa enako v primeru ko zavijajo s ceste v levo cestišče se enako postavijo na desno stran in nato šele zavijejo v levo cestišče!Za takšno napako, ko sem osebno polagal izpit v vojski, bi izgubil vse možnosti ponavljanja izpita, a danes pa ko vozim po naših cestah, se mi zdi, da vozim v Iraku po načelu« snađi se druže!

  • dragec 14:28 03.avgust 2015.

    Dobim občutek, da je g.Brane Legan največji strokovnjak za varnost v prometu. Kaj pa napake:- zmanjšati število ur teorije iz 40 na 20 (neumno predvsem za B kategorijo)?- neprimerni predavatelji, ki po navodilu lastnikov zmanjšujejo realno število ur,<br ...prikaži več- še danes brez primerne literature,- pasti v elektronskih polah, ki so namen čim večjega števila ponovitev in plačila na račun AVP.- BREZ CELOVITE ANALIZE USPEŠNOSTI NA NIVOJU RS,- nenehnih afer in zamenjav v AVP,leglu odpadle birokracije......

  • Pepe007 06:38 04.avgust 2015.

    Žal si iz petnih žil potegnil neko domišljijo, ki v članku ni opisana...In ja, premikanje iz točke A v točko B mora biti preprosta naloga, ki jo zmore skoraj vsak. Pri nas se promet nepotrebno komplicira, ker je pač ...prikaži več preveč ljudi z izobrazbo, ki nimajo kaj pametnega delati in izmišljajo nova pravila in neumnosti. Imamo veliko srečo, da je pred pol stoletja neka britanka imela veliko "kmečke" pameti in narisala osnovnih 100 znakov. Res je, da ni predvidela, da sta lahko dva očka in otrok na poti v šolo. Če bi to pri nas sami delali, bi imeli vsaki dve leti nove silhuete na znakih.

  • police 15:14 05.avgust 2015.

    Pozdravljeni.Kar je res je res. mnogi (se opravičujem v naprej) prav gotovo v prestolnici Slovenije so izpit kupili. to dokazujejo vsak dan, to da ima celovška dva pasa za vožnjo mislim, da vsi vedo. no motim se. pretežno ...prikaži več ljubljančani niso v to prepričani. naj omenim, da v Ljubljani živijo tako imenovani "ŠTUKARJI", ki vstrajno zabašejo križišče.itak bom fasal veliko minusov, sam Vam povem, da če bi bil jaz policaj bi v momentu napolnil državno blagajno samo s tem, da se postaviš v križišča v ljubljani in gledaš.škoda besed.

  • kekec3778 10:17 11.avgust 2015.

    Malce primerjam z mojim faksom. Imel sem vrhunskega predavatelja (resda je njih bilo bore malo), ampak v tem primeru je slo res za odlicna predavanja. Na izpit sem sel z obcutkom, da vse znam. IN...padel. Torej...je dober predavatelj tisti, ki ...prikaži veči ima najvec pozitivnih izpitov?? Zelim povedat, da sta potrebni 2 stvari. Kvaliteten predavatelj in ucenje/delo ucenca. Tako je bilo na tem svetu od vekomaj in bo trajalo na veke vekov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.