Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
15 ogledov

Najprej zakon v roke, potem v akcijo!

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 14:24 21.november 2012.

    Kaj ko bi zakon mal popravili. Če neka stvar ne deluje , jo je treba popraviti al jo pa vržeš v smeti. A bodo ZOKP vrgli stran ? Fužinarji vam bi ploskal , pa še plačal !!!

  • allstarr111 22:59 21.november 2012.

    Ni fora kao nas bo gledal svet in podobno, fora je v tem da naši tožici niso dorasli takšnim združbam, oz. niso dorasli kvalitetni obrambi, tukaj je bilo 18 top odvetnikov, ki so kontinuirano in usklajeno rušili obrambo, precej izmed ...prikaži večd njih je bivših sodnikov in tožilcev ki dobro poznajo kako deluje nasprotna stran. Problem je ker naši tožilci mislijo da so ONI zakon in ne da samo SLUŽIJO pri izvajanju zakona, so preveč samozavestni in tudi oni se znajo posluževat umazanih trikov, kot so se tukaj, recimo skrivanje dokazov je že ena taka stvar, so skrivali pol leta neke CD-je iz italije, potem nekako niso poskrbeli za prevod in še kaj bi se našlo, in to jih je pokopalo, enostavno jim je zmanjkalo časa te dokaze predstavit in dodobra razložit, seveda ke oni so mislili da bo kot ponavadi, pač poveš koga kaj obtožuješ in da imaš 100 dokazov, ki jih seveda nihče ne preveri (ker drugače bi jih ostalo samo 3 pa še te so nezadostni) in ker ima obtoženi jadnik premalo denarja za kvalitetno obram

  • allstarr111 22:59 21.november 2012.

    bo bo tožilska varijanta obveljala, ampak tukaj pa ni šlo tako gladko, enako se dogaja skoraj vedno ob teh velikih procesih, obtožba za 1000 let zapora, potem pa pade sodba z 16 meseci pogojne kazni.Treba jim je omejit ...prikaži več možnosti na ENO samo, ker le tako bodo delali manj napak in bodo dobro premislili ali se splača zafurat edino šanso s tako malo dokazi, ter raje zbrali več nedvoumnih dokazov in uspeli. dokler tega ne bo, se bodo ponavljale farse ala Kamenik, ki je bil parkrat obsojen in parkrat oproščen, vmes pa zaprt v par državah bivše Jugoslavije. A tožilstvo še vedno goni isto kot prvi dan, zapravili so ogromno denarja a efekta nobenega, vmes pa zapirajo kurje tatove za par let, pač za zgled drugim, pravi falotje pa se jim smejejo :)

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.