Slovenija
110 ogledov

"Nakazali so mi plačo, a sem jo morala nato vrniti"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 16:17 03.november 2014.

    Torej ti veš bolj kot ministrica za delo??? Lepo je teoretizirati, ampak malce povprašaj mlade, ki morajo na marsikaj pristati - tudi na nezakonite pogoje - samo, da lahko opravijo pripravništvo in pridobijo nekaj izkušenj.

  • maresem 17:41 03.november 2014.

    A ti pa daješ potuho lopovu, ki je zahteval nazaj denar??? Ti si šele pokvarjen.

  • radsemastimzmesom 10:32 09.december 2014.

    Ga. ministrica A. K. M., potemtakem lahko tudi sam najamem obrtnika za volontersko delo, če on sprejme moje pogoje? Od moje dobre volje pa bo odvisno ali mu bom za opravljeno storitev plačal...

  • mijaliza 14:53 03.november 2014.

    Težko je nekaj govorit, naprimer strojni in elektro faks+ medicina so definitivno fakultete, ki morajo imeti obvezno prakso....namreč kljub pridobljeni teoriji, ti študentje pojma nimajo kako je v praksi....da si diplomiral pomeni da se znaš samo učit, ne pa da znaš delat.

  • Avatar atojeto
    atojeto 09:04 04.november 2014.

    Tega nisem razumel kot potuho lopovom. Ti mladi pač poskušajo poskrbeti zase in pristanejo na vse pogoje. Tiho so pa zato, ker če tega lopova prijavijo, bo dobil par sto € kazni, oni pa nikoli službe. In spet pridemo do ...prikaži več države, ki bi take anomalije morala zelo strogo kaznovati, da nikomur kaj takega ne bi več prišlo na misel. Problem te države je ta , da so žrtve bolj kaznovane kot krivci.

  • Lavdan 16:55 04.november 2014.

    Morali bi zagotoviti minimalno plačo, da človek lahko preživi. A tudi minimalna plača nebi bila nič pri pokvarjenih advokatih, če jo je treba vrniti. Zelo podobno je tudi pri sponzoriranju. Podpiši da si dobil in pol vrni, kajti če se ...prikaži več ne strinjaš ne boš dobil nič.

  • TistoPravo 13:46 20.junij 2017.

    Ja pa sj ta naša Micka je pa ja vaša naša "slovenka". Slovenci smo pa neznačilno in nekarakterno vzgojeni lažnivci, sicer večina ne po svoji krivdi...ampk oprosti se človeku in narodu, ki ozavesti tako veliko svojo napako pridobljeno že iz ...prikaži več otroštva iz življenja v laži naših staršev in prednikov...ter zaživi pošteno! Sicer je laž prisotna po celem evropskem kontinentu, ampk je najhuje to, da vsak dan več.Ljudje, kar naprej še živite v laži. Laž povzroča strah. Strah pa počasi in zelo kruto ubija!Ubija tudi tiste, ki to laž in strah delijo med ljudi...ampak njih počasi in preskrbljeno, druge pa v strašnih mukah že danes.Hvala Slovenija in EuROPA....and goodbay never again. Me first, and yours lies last!

  • Pepe007 14:36 03.november 2014.

    Če faks učitelja ne usposobi za delo in rabi še leto dni pripravništva, je nekaj narobe s faksom. Verjetno gre za neke zasebne fakse? Aja, ne gre, gre za javne fakse, plačane iz javnega denarja, katerih osnovni namen je, da ...prikaži več usposobijo delovno silo za delov v slovenskih šolah. Čudno...

  • mijaliza 14:50 03.november 2014.

    V Sloveniji volontersko delo ne obstaja več! Če opravljaš delo, ki je nujno za zaključitev študija ( obvezno prakso) se mora med študentom, fakulteto in podjetjem kjer študent izvaja svojo prakso podpisat pogodba. Če pogodba ni podpisana, študent ne opravlja ...prikaži večja obvezne prakse ampak delo na črno! In ja študent mora za obvezno prakso dobiti plačilo v višini nekaj procentov povprečne plače( cirka 200 e na mesec da pokrije potne stroke in malico). Te plače pa ni dolžan nobenemu vračat saj mu po zakonu pripada. In Draga država če bi vestno opravljali svoje delo, kot ga navajate v svoji birokraciji bi določeni ministri lahko govorili da imamo več kot pa lahko zapravimo in ne da lahko zapravimo toliko kolikor imamo........Da vas ni sram razni inšpektorji in politični umotvori, ki uzakonjate neke teorije, ki se v praksi ne izvajajo

  • mijaliza 10:37 04.november 2014.

    Janez_53 vem iz svojih izkušen kako je bilo.....faks mi sploh ni pustil opravljat dela dokler ni bila sklenjena pogodba iz vseh treh straneh, namreč če ne bi bilo pogodbe se mi nebi priznalo 6 mesečno industrijsko izobraževanje.....

  • Bajdo 08:34 04.november 2014.

    sramotno početje

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.