Magazin /magazin/vip

Masterchefovka spljuvala najbolj priljubljeno kulinarično točko v Ljubljani!

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dr3k 07:38 07.maj 2026.

Pa po kateri logiki bi morale biti cene na odprti kuhni podobne tistim v restavraciji, če pa dobim 3x manjšo porcijo, v papirantem krožniku, za trikrat višjo ceno, pa še na tleh moram sedeti kot en pes. Odprta kuhinja je ...prikaži več namenjena samo še turistom, to je žalostna resnica. Domačine so že davno pregnali z oderuškimi cenami.

Leon 09:30 07.maj 2026.

Na Tajskem imaš skoraj vso hrano na ulici in se nihče ne pritožuje . Vzameš ali pustiš .

• johan 09:36 07.maj 2026.

@Leon Saj to je problem - vzemi ali pusti. Enako je pri avtomobilih. Sedaj več ali manj prodajajo avtomatike, pa s klimo. Ti bi pa rad kupil novega, brez tega, pa imaš zelo zelo malo izbire. Je pa čudna primerjava ...prikaži več s Tajsko, kjer imajo drugačno kulturo.

• maček 08:22 07.maj 2026.

Masterčibke so za en klinc.dobri kuharji so samo moški.vedno.

• rd2dmk2 07:47 07.maj 2026.

ta masteršefovka naj pokaže za primerjavo njene cene in porcije. po drugi strani pa... če je gužva, pomeni da hrana poide zelo hitro. in se ne stara. me pa zanima kako je kaj v njeni kuhinji in ali ima tudi ...prikaži več pašto vsakih 5 minut frišno. glede higijene pa vsem dlakocepcem- kolikokrat se mi je že zgodilo da sem v gostilni pil iz flaše. ker je kozarec smrdel na čarlija.. . glede cen pa.. ljubčki kolk je vaša plača ? no tud uni ki tam vam streže bi rad imel tako. pa pejte domu in si skuhite sami.

Leon 09:03 07.maj 2026.

Vsak naj sam oceni kvaliteto in okuse hrane namesto nekih bluzerjev na telefonu .

• Soljatar 10:50 07.maj 2026.

to odprto kuhno bi blo treba popolnoma ukinit, oziroma prestavit na drugo lokacijo ven iz stare Ljubljane...zasmradijo in zadimijo pol mesta s tem cmarjenjem, to enostavno ni primerno za središče Ljubljane...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.