le kam je šel ender3 že dolgo se ni nič oglasi na portalu............ga je megla vzela? al pa putin ne več plačuje za hujskanje?
Se rojeva nova zvezda, ender 4...
To drugo ...
Človek bo 100% izginil že veliko prej, ker se bo že prej sam uničil.
Saj je vseeno. Še najbolje da čimprej ugasne, povsod same vojne in beda.
Za neizogibni konec smo poskrbeli sami z raznimi cirkusanti, novodobnimi hitlerji in podobnimi osebki, ki bodo zagotovo poskrbeli za konec sveta.
Ja in? Sej je prav da pocrka ta človeška zalega ker drugega si ne zasluži.
Ne sodi drugih po sebi ! Obesi se !
Srbini....svoj konec so začeli že nekj časa.... nazaj...
Ta pot se je začela že pred milijardami let...
Ne serjite ga s takimi članki, ki samo vzpodbujajo nakupovalno mrzlico in uničujejo željo po kmetovanju.
Dvigujejo pa željo glasovanja "ZA" zakon o prostovoljni smrti. Jaz sem bil ZA. Star sem 67 let in celo življenje sem bil na minimalcu. ZA sem bil zaradi penzije, ki me bo tangirala...
Mijado let? Takrat bom ravno v peniziji.
Vsaka pot h koncu se začne prvi trenutek!
Pa še to. Človek bo do takrat uničil še ene 1000 drugih planetov.
Prej bomo crknili, prej!
Prepričan sem, da čez miljardo let na zemlji ne bo nikogar več, ki bi se zaradi tega sekiral!
Nostradamus ...leto 2026 v znamenju medveda in zmaja ....
Do takrat bo Elon nas preselil v drugo galaksijo ene 6.000.000.000 svetlobnih let stran..😅😅😅😅
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
le kam je šel ender3 že dolgo se ni nič oglasi na portalu............ga je megla vzela? al pa putin ne več plačuje za hujskanje?
Se rojeva nova zvezda, ender 4...
To drugo ...
Človek bo 100% izginil že veliko prej, ker se bo že prej sam uničil.
Saj je vseeno. Še najbolje da čimprej ugasne, povsod same vojne in beda.
Za neizogibni konec smo poskrbeli sami z raznimi cirkusanti, novodobnimi hitlerji in podobnimi osebki, ki bodo zagotovo poskrbeli za konec sveta.
Ja in? Sej je prav da pocrka ta človeška zalega ker drugega si ne zasluži.
Ne sodi drugih po sebi ! Obesi se !
Srbini....svoj konec so začeli že nekj časa.... nazaj...
Ta pot se je začela že pred milijardami let...
Ne serjite ga s takimi članki, ki samo vzpodbujajo nakupovalno mrzlico in uničujejo željo po kmetovanju.
Dvigujejo pa željo glasovanja "ZA" zakon o prostovoljni smrti. Jaz sem bil ZA. Star sem 67 let in celo življenje sem bil na minimalcu. ZA sem bil zaradi penzije, ki me bo tangirala...
Mijado let? Takrat bom ravno v peniziji.
Vsaka pot h koncu se začne prvi trenutek!
Pa še to. Človek bo do takrat uničil še ene 1000 drugih planetov.
Prej bomo crknili, prej!
Prepričan sem, da čez miljardo let na zemlji ne bo nikogar več, ki bi se zaradi tega sekiral!
Nostradamus ...leto 2026 v znamenju medveda in zmaja ....
Do takrat bo Elon nas preselil v drugo galaksijo ene 6.000.000.000 svetlobnih let stran..😅😅😅😅