Sama sreca da se nasi poslanci najbolj povezovalne in drzavotvorne stranke sds niso zastrupli…jih na sreco ni na nobeni seji ma placo pa vseeno dobivajo!
Posranci SDS tipajo po terenu in novačijo nove člane..Karin Planinšek trdi, da je pravi naval novih talentov maloumja. Za vsako ceno morajo dobiti izsiljen referendum..
Le levak lahko pomisli, da je opozicija na oblasti. Verjetno, ker ga je sram, kakšne klamfa taubijeva vlada. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete.
oneh 👎 zakaj se venomer obračaš na levake, ki imajo svobodo in oblast..Če bi zmagal vaš voditelj je vprašanje, kje vse bi nas omejeval in zapiral ta Gargamel..
Ne vem, če sem pravilno razumel vaš komentar. V preteklosti sem imel intenzivno črevesno virozo. Centrifuga v črevesju, stalno izločanje spredaj/zadaj. Dovolj je bil tel. klic, da mi je zdravnica odprla bolniško. Predlagala je 1 teden, jaz sem rekel, da… ...prikaži več jo pokličem čez 2 dni. Nisem bil še dobro in je podaljšala še dan.Ko sem bil že dobro, sem vseeno za zaključitev, moral priti v ambulanto. Poročati o poteku, pretipala mi je trebuh. To je bil enkraten dogodek in tudi zato mi je verjela.
Itak, janša posranci so tudi tokrat imuni. Morda imajo sami prste zraven. Tudi bioterorizem jim ni tuj saj je bil njihov šef nedavno na izpopolnjevanju v Izraelu.
Itak, da sem informiran toliko kot ostali bralci. Če pa novinarji selektivno in pristransko poročajo je, njihov in ne moj problem. Se pa troli dobro odzivate svaka čast..
Jaz bruham že ko jih vidim ali slišim.
Si na koga še posebej alergičen? Degutantni so itak vsi ampak eni so bolj etablirani in imuni na sovražne faktorje..
Sama sreca da se nasi poslanci najbolj povezovalne in drzavotvorne stranke sds niso zastrupli…jih na sreco ni na nobeni seji ma placo pa vseeno dobivajo!
Posranci SDS tipajo po terenu in novačijo nove člane..Karin Planinšek trdi, da je pravi naval novih talentov maloumja. Za vsako ceno morajo dobiti izsiljen referendum..
SDS ne pije vode ! 😁
Prav imajo. Bolje doma, kot poslušati bedake.
počivalec je v koroni na veliko srebal vodo,,,,predvsem na Jeruzalemu
Timja 👍 neuradno Zdravc je srkal celo špricer..
on rad grgra, ker ma probleme z grlom.....če ga jajo za jajca vleče
Še preblagi simptomi so to, jest bi jim spustu še ebolo!!!
👍 ampak, koga bi bilo vredno pustiti za seme. Sicer se stvar izrodi..
Več ko bodo na sekretu, manj škode bodo naredili v državi.
Ni neka škoda glih
Narava dela svoje, bumerangi se vračajo in zahtevajo plačilo, v bilo kakšni obliki...vse je usojeno...
Nekomu bo usojen Veliki petek. Še bo veselo..
Ne komentiraj s svojimi smetmi pod mojimi komentarji, a razumeš slovensko ti teslo?????????????
Driskajo pa več od zdavnaj !
Pa ne, da Zokijev drekovod že obratuje?
Ne otroška vzgojiteljica Bah-Žibert drži roko na tem..Zaslišuje obtožene stranke ..
Kolikor gledam tretji program nacionalnem opozicija bruha odkar niso več na alasti, tako, da je razliko težko videti...
Se opravičujem za črke, ki jih ni...Ta android, ki je na tablici je do kurca zanič...Raje imam widowse, ko sem doma..
Le levak lahko pomisli, da je opozicija na oblasti. Verjetno, ker ga je sram, kakšne klamfa taubijeva vlada. In ker so levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- a še plešete.
oneh 👎 zakaj se venomer obračaš na levake, ki imajo svobodo in oblast..Če bi zmagal vaš voditelj je vprašanje, kje vse bi nas omejeval in zapiral ta Gargamel..
3. program RTVS je domobranski program ...PRIČEVALCI in Mežnar ...bruhanje
Leon ne vem kako dojemaš DZ ? Morda kot skup domobrancev, ki branijo svoje privilegije in stolčke.
da niso preveč belega praška konzumirali , ko je tekla beseda o konoplji ...
Toliko bi morali biti poučeni, da ločijo konopljo od belega praška. Je pa paradoks, da o tem odločajo izbranci, ki nimajo o tem blage veze..
ajga pa to je nemogouche k pr`ns u 🇸🇮 pa ja pijemo \ mamo tanajboljsho h2o na celem svet a'ne`de 🤦♂️
kar naj trpijo cim dlje lopovi gnili
Ne želi se volitev, bodo hitro isti nazaj sedeli..
Podaljšan vikend + 2 dni fake bolniške je kratek dopust.
Resnično, bolniški stalež na lepe oči..
Ne vem, če sem pravilno razumel vaš komentar. V preteklosti sem imel intenzivno črevesno virozo. Centrifuga v črevesju, stalno izločanje spredaj/zadaj. Dovolj je bil tel. klic, da mi je zdravnica odprla bolniško. Predlagala je 1 teden, jaz sem rekel, da… ...prikaži več jo pokličem čez 2 dni. Nisem bil še dobro in je podaljšala še dan.Ko sem bil že dobro, sem vseeno za zaključitev, moral priti v ambulanto. Poročati o poteku, pretipala mi je trebuh. To je bil enkraten dogodek in tudi zato mi je verjela.
Lahko bi bil tiste 3 dni tudi na morju. Delam v zasebnem podjetju in nekatera pošiljajo detektive na dom. Poslancem, se tega ni treba bati.
Nepomembno ...
Itak, janša posranci so tudi tokrat imuni. Morda imajo sami prste zraven. Tudi bioterorizem jim ni tuj saj je bil njihov šef nedavno na izpopolnjevanju v Izraelu.
Si pa očitno dobro informiran. Načeloma ne piše kdo je zbolel. Ali pa imaš bujno domišljijo, kar ne bi bilo prvič.
Endrk že konzumira malo onesnaženo vodo, da bo imun, ko bo pil iz drekovoda..
Endrk pije onesnaženo vodo že vse življenje, mu je že čisto možgane skurla. Drekovod mu bo že kot poslastica.
Itak, da sem informiran toliko kot ostali bralci. Če pa novinarji selektivno in pristransko poročajo je, njihov in ne moj problem. Se pa troli dobro odzivate svaka čast..
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj kurac bruhajo...SERJEJO, saj so posranci, itak. Nomen est omen!!!
Od pamtiveka se ve, kdo zastruplja vodo. Židi. Včadij so vodnjake, danes pa vodovode.
Ko bo CO odprl ventile bo cela Ljubljana bruhala
Pozabljaš na to, da je gnojnica lahko dobro gnojilo..