V Franciji so pred leti na znani lokaciji Pariza v okrožju Seine-Saint-Denis,
kjer so nelegalno živeli cigani in migranti vseh vetrov prišli z buldožerji in odstranili vsa bivališča ter se tako rešili skupine ,ki je ogrožala kraj .
pravilno, tako se mora postopati. Žal pa so pri nas bolje zaščiteni kot so politiki. Denarne kazni so le metanje peska v oči navadnim državljanom, saj so žal neizterljive. Namesto zaporov bi jim raje v Kočevski reki postavili delovno taborišče… ...prikaži več z delavnicami, kjer bi z delom morali odslužiti kazni!
Sramota je, da sosednji nacionalni portal briše vse, če se omeni Cigane...Dokler bo tako je to diskriminatorno za Slovence, banda kravatarska bruseljska ... https://www.youtube.com/watch?v=ncwSklLHYJg
No, sam sem na portalu N1, kakor neodvisne mediju zapisal, da me zanima, kako bo ukrepal škilavi kuhar. Od objave seveda nič, mi pa ni jasno kako so vedeli koga sem s tem mislil. Lahko bi bil kdorkoli, če pa… ...prikaži veča mislimo istega pa tudi bi jasno, kaj je s tem narobe. Bil je kuhar, škili pa še.
Resnica boli. Predvsem tiste, ki najbolj glasno lovijo lažnivce. Recimo pri Nova24 zelo natančno skrbijo za pravovernost komentarjev, pa v Demokraciji tudi. Tule mi niso brisali še nič, pa čeprav bi mi marsikateri sokomentator slekel kožo..
Takšne situacije so ene izmed redkih za katere lahko rečem, da malo pogrešam čase stare Juge, ter odziv in učinkovitost takratne ljudske milice na tovrstne incidente! Bi napadalci potem še lep po slamci žgance jedli! Ker pa so v tistih… ...prikaži več časih indijanci posledic dobro zavedali nobenemu niti na misel ni prišlo, da bi se spravil na predstavnika oblasti, saj jim je bilo kristalno jasno, da specialci milice pridejo naredit "inventuro" na dom že za bistveno "bolj nedolžne pizdarije"!
Lahko si šteje v čast, saj bo ta jubilejna veselica za zgodovino kraja prelomna in najbolj pomembna, skratka tista, na kateri so pretepli župana. 'A kako se je pisal? Se mi zdi, da Pogorelec, a to je bilo že davno,… ...prikaži več ko so tu živeli še belci.'
Vse morebitne priče dogodka pozivajo, da o tem obvestijo policijo na številko 113 ali Policijsko postajo Ribnica na številko 01 837 21 10, lahko tudi anonimno na številko 080 1200. HALO POLICIJA ,ne delajte si sramote ,da bodo objavljali posnetke… ...prikaži več kako vas pretepajo !
Moj belokranjski prijatelj ima v avtu bejzbol palico že nekaj let! Uporabil joj je le enkrat! Sedaj se ga izogibajo v velikem krogu! Je to mogoče recept?
Dokler so bili bakreni z "našimi" priimki je blo kolkor tolko OK, od kar so v teh bakrenih naseljih priimki iz juga BiH, Sandžaka, Makedonije, Kosova pa to ni več za tolerirat!!
Naslednji mandat PV naj opravlja tisti, ki se bo pod sankcijo odstopa zavezal, da tudi cigani takoj po njegovem prevzemu funkcije postanejo enakovredni državljani, torej da bo poskrbel za takojšnje izvajanje slovenske zakonodaje tudi med to dragoceno družbeno skupino. Pričenši… ...prikaži veči z gradbeno/okoljsko inšpekcijo, s komunalnimi službami....csdji, šolska inšpekcija....z enakopravnostjo v sodnih postopkih... pa bo dokaj hitro mir.
Vsi dosedanji jedrni politikanti pa naj nemudoma odmeglijo v zgodovino.
Iščemo stare in mlade necivile za nastop v dokumentarnem filmu Vse kar je vaše, je naše! In nadaljevanje Plavi in njihova nočna mora - bakreni! Tretje nadaljevanje pa Let nad ciganskimi gnezdom. Režiser Kmodri
Izposodil sem si citat ... Koliko časa bomo še tiho? Koliko časa se bomo še prepirali med seboj, medtem ko naši oblastniki odločajo o naši usodi? Najprej so prišli ... Ko so nacisti prišli po komuniste, sem ostal tiho; nisem… ...prikaži večm bil komunist.
Ko so zaprli socialne demokrate,
sem ostal tiho;
nisem bil socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste,
nisem spregovoril;
nisem bil član sindikalistov.
Ko so prišli po jude,
sem ostal tiho;
nisem bil jud.
Čokoladna manjšina ustrahuje in pretepa belo večino. Smo že tako daleč, da se jih bomo morali bati?
Smo že tako daleč, da bomo morali samoiciativno sami ukrepati.
Bakreni so imeli svojo veselico in namene!
kako veš da so bli bakreni.......lahko so bli jugoviči
Cigani, delajo kar hočejo, nihče jim nič ne more, policija prikriva svojo nesposobnost. Če kdo pove resnico o njih je homofob, šovinist....
slavafuk alias cigo,to so bili tvoji retardi!!!
Slavoluk beri še tiste, kateri ne skrivajo poreklo kriminalcev, lepo je napisano, da so bili 3- je cigoti, eden od njih mladoleten.
Cigani, delajo kar hočejo, nihče jim nič ne more, policija prikriva svojo nesposobnost. Če kdo pove resnico o njih je homofob, šovinist....
V Franciji so pred leti na znani lokaciji Pariza v okrožju Seine-Saint-Denis, kjer so nelegalno živeli cigani in migranti vseh vetrov prišli z buldožerji in odstranili vsa bivališča ter se tako rešili skupine ,ki je ogrožala kraj .
pravilno, tako se mora postopati. Žal pa so pri nas bolje zaščiteni kot so politiki. Denarne kazni so le metanje peska v oči navadnim državljanom, saj so žal neizterljive. Namesto zaporov bi jim raje v Kočevski reki postavili delovno taborišče… ...prikaži več z delavnicami, kjer bi z delom morali odslužiti kazni!
Vstaja bakrenoljubcev! Oni hočejo....vse....zastonj!
Sramota je, da sosednji nacionalni portal briše vse, če se omeni Cigane...Dokler bo tako je to diskriminatorno za Slovence, banda kravatarska bruseljska ... https://www.youtube.com/watch?v=ncwSklLHYJg
Meni so na Pop portal brisal,ker sem napisal Brazilci.
No, sam sem na portalu N1, kakor neodvisne mediju zapisal, da me zanima, kako bo ukrepal škilavi kuhar. Od objave seveda nič, mi pa ni jasno kako so vedeli koga sem s tem mislil. Lahko bi bil kdorkoli, če pa… ...prikaži veča mislimo istega pa tudi bi jasno, kaj je s tem narobe. Bil je kuhar, škili pa še.
Moral bi napisati "Švedi",pa te mogoče ne bi brisali :)
S tem bi žalil "južne švede".
Resnica boli. Predvsem tiste, ki najbolj glasno lovijo lažnivce. Recimo pri Nova24 zelo natančno skrbijo za pravovernost komentarjev, pa v Demokraciji tudi. Tule mi niso brisali še nič, pa čeprav bi mi marsikateri sokomentator slekel kožo..
Zamenjat policiste ž miličniki
dej ne seri kot da takrat se ni kradlo dej samo javnost tega ni vedla ...........
Policaji bodo zahtevali.....dodatek k plači...bakreni dodatek....
To bi vsekakor bila koristna zamenjava - takrat je policija vedela kako s takimi postopati!
Takšne situacije so ene izmed redkih za katere lahko rečem, da malo pogrešam čase stare Juge, ter odziv in učinkovitost takratne ljudske milice na tovrstne incidente! Bi napadalci potem še lep po slamci žgance jedli! Ker pa so v tistih… ...prikaži več časih indijanci posledic dobro zavedali nobenemu niti na misel ni prišlo, da bi se spravil na predstavnika oblasti, saj jim je bilo kristalno jasno, da specialci milice pridejo naredit "inventuro" na dom že za bistveno "bolj nedolžne pizdarije"!
Lahko si šteje v čast, saj bo ta jubilejna veselica za zgodovino kraja prelomna in najbolj pomembna, skratka tista, na kateri so pretepli župana. 'A kako se je pisal? Se mi zdi, da Pogorelec, a to je bilo že davno,… ...prikaži več ko so tu živeli še belci.'
Potrebno bo ugotoviti ali gre za naročnika v tej zgodbi .
Vse morebitne priče dogodka pozivajo, da o tem obvestijo policijo na številko 113 ali Policijsko postajo Ribnica na številko 01 837 21 10, lahko tudi anonimno na številko 080 1200. HALO POLICIJA ,ne delajte si sramote ,da bodo objavljali posnetke… ...prikaži več kako vas pretepajo !
Moj belokranjski prijatelj ima v avtu bejzbol palico že nekaj let! Uporabil joj je le enkrat! Sedaj se ga izogibajo v velikem krogu! Je to mogoče recept?
Pogoj je...., Da je iz plastike! Bolj boli...
A policaji štrajkajo, ker ne dobijo ....bakrenega dodatka....samo vprašam...
Poklukar pa stran gleda in se spreneveda.
Poklukar je sam....njihov član!
Dokler so bili bakreni z "našimi" priimki je blo kolkor tolko OK, od kar so v teh bakrenih naseljih priimki iz juga BiH, Sandžaka, Makedonije, Kosova pa to ni več za tolerirat!!
Sam imam vedno v avtu hokejsko palico v žepu pa solzivec!!!
Naslednji mandat PV naj opravlja tisti, ki se bo pod sankcijo odstopa zavezal, da tudi cigani takoj po njegovem prevzemu funkcije postanejo enakovredni državljani, torej da bo poskrbel za takojšnje izvajanje slovenske zakonodaje tudi med to dragoceno družbeno skupino. Pričenši… ...prikaži veči z gradbeno/okoljsko inšpekcijo, s komunalnimi službami....csdji, šolska inšpekcija....z enakopravnostjo v sodnih postopkih... pa bo dokaj hitro mir. Vsi dosedanji jedrni politikanti pa naj nemudoma odmeglijo v zgodovino.
Iščemo stare in mlade necivile za nastop v dokumentarnem filmu Vse kar je vaše, je naše! In nadaljevanje Plavi in njihova nočna mora - bakreni! Tretje nadaljevanje pa Let nad ciganskimi gnezdom. Režiser Kmodri
Brazilci negujelo ljudske običaje. Ti velevajo, da če se na veselici ne stepejo, potem je to en kurc veselica.
Rešitev je varda!
Izposodil sem si citat ... Koliko časa bomo še tiho? Koliko časa se bomo še prepirali med seboj, medtem ko naši oblastniki odločajo o naši usodi? Najprej so prišli ... Ko so nacisti prišli po komuniste, sem ostal tiho; nisem… ...prikaži večm bil komunist. Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho; nisem bil socialni demokrat. Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril; nisem bil član sindikalistov. Ko so prišli po jude, sem ostal tiho; nisem bil jud.
ni veselice brez pretepta......to je že tradicija
Odvisno kdo si in kje živiš ?
počnete kar znate ane cigo?