Bi lahko - a po discipliniranju Španije z 'omega' požari bodo morali temeljito premisliti, kaj je ceneje. Gasiti požare ali vendarle odšteti NATO združbi milijardni reket, ki ga ta zahteva. Khm, zgolj v dobro evropskih vrednot, kajne, g. Grims!
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.
Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom..
Čovek2025......Od 1. novembra 1955 do 30. aprila 1975, je trajala Vietnamska vojna in ZDA oziroma že tudi NATO v katerem tedaj Jugoslavija hvala bogu ni bila . V tej vojni so ZDA polivali otroke z napalmom , obstaja slika golega… ...prikaži večolega dekletca , ki beži pred napalmskimi bombami . Ime ji je Kim Phuc Phan Thi in je preživela . Daj nauči se česa iz zgodovine , teslo brezmožgansko.
Verjetno ga je stara spet prebutala ;-)
evropa mora narediti svojo vojsko. pika.
Ta agresorski NATO čim prej zrušiti.
Bi lahko - a po discipliniranju Španije z 'omega' požari bodo morali temeljito premisliti, kaj je ceneje. Gasiti požare ali vendarle odšteti NATO združbi milijardni reket, ki ga ta zahteva. Khm, zgolj v dobro evropskih vrednot, kajne, g. Grims!
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj. Stopite v stik z nami še danes prek trustwave.cyberdefense na gmailcom..
Ta Gospa Lepenova je prava baba ne pa pujsa pepa Živela gospa Lepenova
Prej bo izstopil....Putler!
Na današnji dan je leta 1968 sovjetska zveza s pomočjo 200.000 vojakov in 6500 tankov zasedla Češkoslovaško! Naučite se prosim česa iz zgodovine!
Čovek2025......Od 1. novembra 1955 do 30. aprila 1975, je trajala Vietnamska vojna in ZDA oziroma že tudi NATO v katerem tedaj Jugoslavija hvala bogu ni bila . V tej vojni so ZDA polivali otroke z napalmom , obstaja slika golega… ...prikaži večolega dekletca , ki beži pred napalmskimi bombami . Ime ji je Kim Phuc Phan Thi in je preživela . Daj nauči se česa iz zgodovine , teslo brezmožgansko.
Ni problema. Slabifuk in ostala falanga rusofobov bodo razbili šparavčke.
Sanjajte rusofili in levaki! Te sanje se ne bodo uresničile!
Desničarka po prestanih kaznih trese EU....