Svet
99 ogledov

Nasprotniki upniškega "terorja" v Grčiji slavijo zmago

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:31 05.julij 2015.

    Ja pa v zameno zahtevajo tud to da se bogate ne obdavč. Ko so se pogajal je Cipras praktično na vse pristal pa dodal to da se bogate obdavč pa so posojilojemalci rekli ne. Jah glej ne morjo sam revni ...prikaži več prispevat..zato pa je ta referendum. Da se ne pusti izsiljevat.

  • mph 21:50 05.julij 2015.

    Citiram Yanisa iz Tweeterja in povsem verjamem: "In 24h we COULD have an agreement", I said. But our toxic media rushed to report that I predicted an agreement within 24h. Go figure!In res, tudi tukaj in bodo to ...prikaži več še naredili 1000x vsaj, pa "Kot je dejal, bo vlada premierja Ciprasa dogovor dosegla v pičlih 24 urah. Kasneje se je od te izjave distanciral in dejal,... "

  • allstarr111 21:55 05.julij 2015.

    Zapomnite si nobena juha se ne poje tako voče kot se skuha, in tudi ta se ne bo 10000% grki bodo sprejeli vse ukrepe, EU jim bo dala prvo eno finančno injekcijo, nakdadno bo tam evro prenehal veljati, kasneje pa ...prikaži več bodo sami izvedli reforme. V bistvu Je to igra ki jo je želela EU tudi izpeljat, nehajte varčevat in pejte nazaj na Drahmo, pufajte se kjer koli hočete, in Evro ne bo ogrožen, še vedno pa bodo dobili finančno pomoč, to je ne glede na vse. Edino ena stvar mi ni jasna, kako mislijo vse to pokrit do naslednjega bankrota ki bo čez pičle po leta recimo ?

  • Žurnalček 16:23 06.julij 2015.

    Pa kva se zajebavajo s temi Grki ! Raus iz EU in € v opomin ostalim. Ti so isto ruknjeni in prtegnjeni kot njihovi pravoslavni bratje na severu Balkana. Jedite kamenje , boli me , kad ste blesavi ! Vrnite ...prikaži več denar in adijo , da vas lopove nikol več ne vidimo in slišimo ! Kaj ste pa mislili , na eni strani meje Makedonci 150€ penzije , kilometer na drugi Grški strani pa 1500 € !!! Ja lohka z nakradenim denarjem !

  • h3o 20:18 05.julij 2015.

    beg možganov! možgani hitijo proti najbolj plačanim delovnim mestom, to pa niso mende v afriki

  • kapibara 21:06 05.julij 2015.

    Pa je šla naša milja- petsto s Grškim trajekom na Olimp...

  • mph 21:47 05.julij 2015.

    Kakšno vezo ima to zdaj z Grčijo in odločnim NE terorju kapitala?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:40 05.julij 2015.

    Tle se lepo vid šlamparija in usluga ki jo delajo mediji že ves čas nasprotnikom Sirize, oziroma oligarhom ki stojijo za mediji v Grčiji oziroma še bolj po kmečko bogatašem.

  • dragec 07:12 06.julij 2015.

    BRAVO Jakec, dober komentar

  • mph 21:48 05.julij 2015.

    Ne skrbi, je na varnem v nemših in francosih bankah, kjer je bila od nakazila naprej. Nekaj je še šlo menda v italijanske. Do Grkov ni prišlo dosti.

  • jakec1575 23:53 05.julij 2015.

    Vsi znamo zelo obsojati Grke, realno pa vas vprasam, kdo od EU državljanov bi protestiral ali celo vrnil, če bi mu sistem nakazoval razne dodatke k plači in pokojnini? Ni ga takega državljana v tej EU. To je človeška dimenzija. ...prikaži več In tam je bilo to sistematizirano na državni ravni. Tako se nevtralizira kritični srednji razred. Elite so tako zelo dobro zivele, dokler so prihajali kovcki. Denar ni bil niti potrošen. Šel je na privat švicarske racune in en del državljanom. Od pomoci vemo, da je Grcija videla bolj malo. Mislim, državljane, ker so v JS ze zaceli z varcevanjem. Ta referendum ima eno dobro plat. Kaze na to, da ce se hocemo, se kot narod lahko poenotimo v vsaki stvari. In s pritiskom lahko dosezemo recimo vsaj delno pravicnost. Postavimo mejo neoliberalnim lastnikom kapitala, ki niso več kapitalizem ampak diktatura. Vsi vemo, da socializem ne deluje. Vemo pa tudi, da smo izgubili uravnotezeni kapitalizem 20st. In da se zeli izcrpati se zadnjo bandero ustvarjenega skupnega dobrega

  • mph 21:52 05.julij 2015.

    Pozabil dodati, žal pa čaka zdaj Sirizo ogromno dela, da poskusijo sanirati, kar so desnosučni naredili škode v preteklih desetletjih, in ne bo jim lahka, ampak Siriza je pravzaprav edina opcija, enako kot pri nas ZL. Bodo vedno iskreni socialisti? ...prikaži več Ne vem, vsaj upanje je in zaenkrat vse kaže, da se zelo trudijo v tej smeri.

  • jakec1575 23:56 05.julij 2015.

    in to je državnega premozenja majhnih držav. Država nima vpiva na zadolzevanje privatnih firm na evropskem trgu. Domace banke so optimisticno nasedle, kljub crnim oblakom v zelji po zasluzku. Krivci morajo prevzeti odgovornost. In to kot narod moramo doseci. A ...prikaži več ni zanimivo, da se otem sploh vec ne pogovarjamo?? Vedno so ali redči inbeli ali pa kardasian novice. A ni zanimivo? Da svojih kvazi elit se nismo privili, da vrnejo?? Zakaj se ne pogovarjamo v politicnem prostoru o tem? Zato je ta referendum pomemben. Grki pa bodo placali dolgove tako ali tako. Morda bo del odpisov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.