Slovenija
1256 ogledov

Nasrkala, ker so redarji posneli slabo fotografijo

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • beez 07:59 14.avgust 2015.

    Vglavnem, bralka je poskusila sto in en način da bi prenesla naokoli redarje, kljub temu da je storila prekršek.

  • miho 08:06 14.avgust 2015.

    Vesna Pavlič Pivk? Ojej, ojej, ojej!

  • Skippy 09:37 14.avgust 2015.

    Kakšna neumnost. Če ni kazenskih točk, je itak vseeno, kdo pri hiši plača. Zakaj bi si nekdo delal nepotrebno delo in stroške?

  • tecumseh_1975 09:50 14.avgust 2015.

    fak kakšne bučke in iz tega ste sposobni napisat cel članek.Prvič: gre za zelo ubog poskus izogniti se kazni. Zelo ubog. Od pamtiveka je jasno da moraš za take ugovore dodati jasen dokaz da takrat nisi mogel biti tam ...prikaži več kjer je bil slikan avto in basta. niti plačat ti ni treba ker se ti ni treba izjasniti o tem kdo je vozil avto. Če tega ne moreš dokazat je pa itak vseeno če plačaš takoj.Drugič: če je oče priznal da je vozil, a nebi blo takoj v štartu boljše da on plača položnico? Zakaj je bilo treba pisat ugovor? Nerazumevanje možnosti za uspešen ugovor ali samo "plain stupid" ?

  • mrki 10:15 14.avgust 2015.

    tipično zaa RDEČE sodstvo - kriv si in pika !!!

  • korisnik_362 10:28 14.avgust 2015.

    Po mojem mnenju gre za (neuspel) poskus, da bi kazen plačal tisti, ki je storil prekršek, kar je edino prav.

  • nesehecat 10:39 14.avgust 2015.

    Potem pa pravijo da sodišča delajo počasi - ja nič čudno, če pa vsi po vrsti trmarijo pri taki bedariji.A ženski res oče ne more dat denarja in ona plača kazen? A sodišče res raje vleče postopek v nedogled ...prikaži več kot da namesto te ženske plača kazen njen oče?V kakšnih Butalah mi živimo, pa to je neverjetno!

  • allstarr111 10:40 14.avgust 2015.

    Obstaja finta oz. način življenja ki jim zadevo popolnoma onemogoči :)ne hodit v LJ saj obstajajo tudi druge občine kjer ti izdajo vse papirje enako kot v MOL pa čeprav si drugače prijavljen v LJ :) ko jim ...prikaži več zmanjka žtrtev se bodo morda domislili in šli malo smeti čistit, ker za drugam tako niso.

  • Avatar čavez
    čavez 15:45 14.avgust 2015.

    Redarstvo in njeni sodniki pooblaščeni lopovi prebivalstva, ne zaleže tudi če dokažeš da si bil na drugem koncu sveta je kazen in pike tvoje in brez kakršnekoli možnosti pritožbe avto je tvoj in pika. Slovenija postaja Severna Koreja.

  • allstarr111 02:02 15.avgust 2015.

    kolega je ne vrhinki redarja očofal, sicer ga je kasnej vabil da pride k njemu neki pojest in popit, ampak redar je nekako izgubil apetit. TKO da samo raspali po golazni.

  • allstarr111 02:02 15.avgust 2015.

    kolega je ne vrhinki redarja očofal, sicer ga je kasnej vabil da pride k njemu neki pojest in popit, ampak redar je nekako izgubil apetit. TKO da samo raspali po golazni.

  • alibaba 16:14 02.september 2015.

    A je ta sodnica sploh naredila šolo?Če jo je,me zanima kako?

  • alibaba 16:21 02.september 2015.

    A si prebral kaj piše?Ne gre za neplačevanje kazni,ampak za prenos kazni na tistega,ki je trenutno storil prekršek in to je njen oče,ki se je tudi strinjal s tem in podpisal izjavo ,da je on kriv,ter s tem avtomatsko on ...prikaži več plača kazen!Si hodil na isto šolo kot ta sodnica?

  • NejaS 10:57 14.avgust 2015.

    Nekateri res delujete nepismeno: oče je priznal, da je vozil. Pisno. V tem primeru bi mu samo poslali položnico (in njeno razglasili za nično). Nihče se noče izognit kazni, nasprotno, nekdo se je javil, da plača.In zakaj bi priznala ...prikaži več nekaj, česar ni storila? Zakaj bi bila kazen pisana nanjo? Za take primere obstaja postopek, zato se lahko pritoži. Ne razumem vas - ni problem pritožba bralke, problem je oseba, ki se ji to, da nekdo prizna prekršek (pa niso nanj vezane kazenske točke, kar bi bil potencialno alarm za "poskus prevare"), zdi sumljivo. Na redarstvu imajo osebo, ki apriori dvomi v občutek za prav. Oprostite, to je tako, kot če bi policisti ustavljali izključno tiste, ki vozijo po prometnih predpisih, ker "je to sumljivo in gotovo nekaj skrivajo".

  • Žvižgač 16:03 14.avgust 2015.

    Ma kaj se bunite, saj živite v najlepšem mestu na svetu, imate najboljšega in najbolj poštenega župana. Poleg vsega se ves svet vrti okoli vas. Tak standard vzdrževat stane, zato se ne pritoževat in kar lepo na banko in plačat ...prikaži več UPN. Sodnikom pa itak ne rabi upoštevati dokazov ko nočejo, kdo jih pa lahko v to prisili. Oni lahko to malo po čez udarijo in vzdržujejo standard prestolnice. Jebiga tako je, če si del smetane v prestolnici, plačaj in se ne buni.

  • sajgon 17:38 14.avgust 2015.

    Dokaz, da je pravo zelo zahtevna znanost (kljub temu da vprašanje, če je eksaktno). Sodnica je po prebranem članku, po mojem mnenju očitno nenačitana, obstajajo pravna sredstva.. V članku je navedeno naslednje: "kršiteljica ni navedla in predložila nobenega materialno pravnega ...prikaži več relevantnega dokaza, s katerim bi lahko vzbudila razumen dvom o tem, da je bila v času storitve prekrška za volanom svojega vozila". Kako in zakaj bi vzbudil razumen dvom?!?, kvečjemu bi lahko kršiteljica vzbudila razumen dvom o resničnosti njene izjave, da ni sedela za volanom. Smešna argumentacija. Še dobro, da imamo novinarje, ki omogočajo, da javnost "sodi sodnikom", ne pa samo, da sodišča sodijo državljanom.

  • beez 18:32 14.avgust 2015.

    Vidim, da ni veliko istomislečih. Zadeva v tujini je rešena preprosto. Primer: pred dobrim mesecem sem storil prekršek na hitri cesti Los Angeles, San Diego. Pred dnevi me je počakala pošta, da sem bil začasni voznik tistega vozila jaz, s ...prikaži več prijaznimi pozdravi da moram plačati globico. Jim pošljem pisno obrazložitev, da je vozil moj prijatelj? In mi ob naslednjem vstopu v državo že na letališču povedo, da ne bo šlo? Za posledice je odgovoren trenutni lastnik, če se z argumenti ne izkaže drugače. Samo izjava ne more biti dovolj močen argument. Potrebno jo je podkrepiti z dejstvi, drugimi dokazili, računi. No, saj se bo gospa sedaj nekaj naučila.

  • dragec 11:21 14.avgust 2015.

    mrki,ti si daltonist

  • allstarr111 02:14 15.avgust 2015.

    No ni ravno tako zelo hudo, živim v Peach State (če si v usa morš vedet kje je to) in niti najmanj te ne davijo policaji za raznorazne prekrške, ker imajo druzga dela na pretek, od zalutalih turistov, do kvazi ...prikaži več ugrabljenih najstnic, da o pijanih debilih sploh ne izgubljam besed. Uglavnem cel maribor, celje in MS skup ne naredijo tolko False Alerts kot eno povprečno emeriško mesto, ko rata vroče je k da se jim je utrgalo, ampak resnično.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.