Slovenija
20305 ogledov

Nataša Pirc Musar obiskala svojega slavnega sošolca

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 18:01 04.november 2022.

    Je tole luč na koncu predora ? Ne, vlak prihaja.

  • slava68 17:49 04.november 2022.

    Nista vredna, kot tudi ti ne.

  • mina6 21:40 04.november 2022.

    Gliha vkup štriha.. Korupcija, nepotizem, klientelizem,...

  • jozicamurn 02:56 05.november 2022.

    A to je ta koruptivni odvetniček, ki je bil postavljen na čelo nekakšne UEFA mafijske organizacije, ki dovoli pranje denarja in bonbončke eliti pri tem pa podaja sankcije Rusom? Če je tako, da se musarjeva rada hvali z njem, je ...prikaži več to še večji procent v negativno vrednost v drugem krogu.

    • Avatar MS
      MS 10:37 05.november 2022.

      jožefa, Spet bluziš! Nič ne kaže da bi druženje s Aleksandrom,Nataši škodovalo! Ravno nasprotno! Agencija Ninamedia je 27. in 29. septembra opravila meritve javnega mnenja glede volitev v drugem krogu predsedniških volitev. Natašo Pirc Musar bi volilo 61,3 odstotka volivcev ...prikaži več in volivk, Anžeta Logarja pe 38,7 odstotka.

    • jozicamurn 12:22 06.november 2022.

      če bo zmagala musarjeva je Slovenija dotaknila dno in se ne bo pobrqla nazaj najmanj 100 let, mainstream debilizem, lgbt bolanizem in čipirani natofili, Bog nam pomagaj.

    • Avatar MS
      MS 13:03 06.november 2022.

      Če ne želite nasilja, ki ga je nad nami izvajal Janša, potem NE VOLITE Logarja, ki je iz Janševega legla, čeprav si sedaj neizmerno prizadeva minimizirati svojo vlogo v Janševi vladi, ki se ji je vdinjal 20 let! Leto dni ...prikaži večdni mineva od kar je policija po ukazu Janše, Hojsa in s soglasjem Logarja s vodnimi topovi in solzilcem napadla lasten narod. Da ne govorim o brutalnem nasilju Hojsovih Robocopov pred hramom demokracije ko so protestniki mirno brali USTAVO!

    • jozicamurn 21:35 06.november 2022.

      Vem, da je Logar tip od Janše, ampak je v tem primeru drugega kroga prav on najmanjše zlo, čeprav ga ne maram, ker je skupaj s svojimi nSi kretenoidi pošiljal orožje v Ukrajino in s tem vmešali Slovenijo v nekaj, ...prikaži več kar bo imelo zelo hude posledice. JJ in nSi kot da so tekmovali kdo bo bolj lizal ritko nato-teroristom in EU Bruseljskim narkomanom, referenduma o teh vprašanjih pa sploh niso podali. Se strinjam, ampak "Logar" je edino manjše zlo v tem primeru, musarjeva je koruptivna liberalna koza.

    • Avatar MS
      MS 10:43 07.november 2022.

      jozicamurn, hmm kdo je manjše zlo? Pa poglejmo: Je to Logar, minister vlade ki je s vodnimi topovi in solzilcem napadla lasten narod? Je to Logar, model ki je skupaj s svojimi nSi kretenoidi pošiljal orožje v Ukrajino in s ...prikaži več s tem vmešali Slovenijo v nekaj, kar bo imelo zelo hude posledice! ALI JE TO Musarjeva priznana borka za človekove pravice ki je povzdignila glas zoper Janša- Hojsov brutalni napad na lasten narod in ji nikoli ni dokazana kakršna koli koruptivnost!

    • jozicamurn 11:13 07.november 2022.

      musarjeva priznana borka za pravice? Takoj, ko je delala za pristansko pop-tv se je naužila vseh liberalnih bolanih vrednot, pere denar skupaj s svojim možem preko slamnatih podjetij, zavzema se za nadaljno pomoč Ukrajini z orožjem kar je precedens in ...prikaži več je dejansko v bodoče sokriva za to, da se spopad nadaljuje in da umirajo civilisti. To je javno sporočila v kakšnih lovkah je, v demokratskih ZDA lovkah. Liberalna smrduhinja.

    • Avatar MS
      MS 11:55 07.november 2022.

      S svojimi bla, bla "argumenti" dokazuješ svojo pritlehnost! Za svoje trditve nimaš enega samega dokaza! Nataša pere denar? Imaš kak dokaz? Seveda ga nimaš! Vse je ugolj "rekla-kazala" To je tvoj nivo! Zavzema se za pomoč Ukrajini? OK! A glej: ...prikaži večej: Nataša v Ukrajino ni poslala niti enega samega naboja za razliko od Logarja ki je skupaj s svojimi nSi kretenoidi pošiljal orožje v Ukrajino in s tem vmešali Slovenijo v nekaj, kar bo imelo zelo hude posledice! Tako je to draga jožefa!

    • jozicamurn 12:12 07.november 2022.

      Ni poslala, javno pa je rekla da bo in da podpira to, vsi pa vemo kaj pomenijo pristranski novinarji na ZDA plačilni listi in v katero smer bo šla s svojo koruptivno politiko, pri kampanji so ji in ji bodo ...prikaži več pomagali prav ZDA in ostali ter zopet bomo imeli neko instant nenadno rusofobijo do maksimuma. Ali je to politika, ki si jo želimo? Naj se zavzame za Slovenijo in ne za ZDA in nekakšno Ukrajino tam nekje. Fuj.

    • Avatar MS
      MS 13:06 07.november 2022.

      jožefa, spet tvoji bla, bla "argumenti" "vsi vemo" in podobna sranja! Če hočeš biti verodostojna boš pač morala posredovati konkretne dokaze: 1)Praviš: Da bo šla s svojo koruptivno politiko! Dokaz njene koruptivnost pa je:---- 2) Praviš da so ZDA pomagale ...prikaži večle Musarjevi! Dokaz pomoči ZDA je:---- Bo šlo? Seveda ne, ker si navadna indoktriniana rusofilska bla, bla nakladačica! Čakamo!

    • jozicamurn 13:53 07.november 2022.

      Pri podjetju njenega moža je denar v davčni oazi.Otok Jersey je bil končna točka omrežja podjetij, ki so ga Musar, Konič in Habinc več kot desetletje pletli v Sloveniji in državah nekdanje Jugoslavije. Leta 2016 so se vsaj uradno razšli. ...prikaži več Musar je svoj delež v podjetju S. T. Hammer prodal Koniču za šest milijonov evrov. Takoj zatem je del denarja vložil v projekt Ruska dača, ki ga sam obvladuje prek svoje nemške družbe Aulon. Zakaj je to slabo? Davke ne plačujejo Sloveniji.

    • jozicamurn 13:54 07.november 2022.

      https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/635053fd3b073/zakaj-se-natasa-pirc-musar-ne-more-pretvarjati-da-o-poslih-svojega-soproga-ne-ve-nicesar

    • jozicamurn 13:56 07.november 2022.

      https://demokracija.si/fokus/poskusajo-doloceni-slovenski-vlagatelji-nezakonito-prevzeti-sklade-v-bosni/

    • jozicamurn 13:59 07.november 2022.

      Po resnici so zame novinarji vredni toliko kolikor pride ven iz svinjskega zadka, vsi pristranski in noben ne-pristranski. Vsi z svojimi lastnimi interesi in v interesu nekoga govorijo "resnico". Že dejstvo, da je musarjeva koza bila del iste ekipe in ...prikaži več to še pod ameriško nadvlado, je meni dovolj da pove o tej osebi vse. Drek se z drekom druži.

    • Avatar MS
      MS 14:48 07.november 2022.

      Jožefa, nič od tega kar navajaš, (musarjevi posli od leta 2007 dalje) niso inkriminirani, niti je zoper njega podana kakršnakoli ovadba ali sprožen kakršenkoli sodni proces! In dokler komurkoli s pravnomočno sodbo krivda ni dokazana je nedolžen! Zato vse te ...prikaži več tvoje copy-paste navedbe veljajo ravno toliko kot tvoja kredibilnost zabetonirane rusofilke!

    • jozicamurn 15:05 09.november 2022.

      MS - ni dokazano njej je pa njenemu možu in lastnino ter ugodnosti ukradenih sadov uživata oba, davki se ne plačujejo v Sloveniji, kje je patriotizem oz. predsednica kot vrhovna veja patriotizma z računi v davčnih oazah. To je tvoja ...prikaži več kredibilnost zabetoniranega natofila, tam kjer je dim je tudi ogenj, slej ko prej se bo izkazalo. Tapravi novinarji pa so zbrskali podrobnosti in še brskajo, takšni so redki a obstajajo. Novinarka medijske hiše v lasti ZDA in potem predsednica? Hmm...zarota?

    • Avatar MS
      MS 16:00 09.november 2022.

      jožefa bla, bla bla.... vse to je kar navajaš je rekla - kazala! Niti enega samega dokaza ni! Kaj konkretno je dokazano Natašinem možu? Ali obstaja kaka ovadba? Ali je zoper njega podana kaka obtožba? Ali se zoper njega vodi ...prikaži več kakšen sodni proces? Ali je za karkoli obsojen s pravnomočno sodbo? NIČ OD TEGA Jožefa! Lažeš insinuiraš tako tukaj kot v Ruskem genocidu v Ukrajini!

  • Ender3 17:02 04.november 2022.

    Je Ivek že kaj, čivknil 🐦 že zaradi, nevoščljivosti. .

  • Boschtjan Zupanchich 06:27 05.november 2022.

    Se mi je kar zdelo, da ta Antislovenska Zlobna Parazitska Zajedalska Uničevalska Zatiralska Hinavska Grda Gnila Smrdljiva Krastača nima daljše pameti kot do fuzbalerske žoge ....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.