Svet
1607 ogledov

Nato iz dokumentov briše besede, ki bi razjezile Trumpa

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sandi76 13:43 18.april 2025.

Zelo me zanima, koliko časa bodo Američani še prenašali tega neuravnovešenega cirkusanta ! Državi dela tako veliko škodo, da si leta ne bo opomogla.

• Ender3 13:55 18.april 2025.

👍 celotna Zahodna politika je zelo neuravnovešena in zato naša prihodnost močno nepredvidljiva. Državljanov pa itak nihče ne bo vprašal..

Garancija 13:59 18.april 2025.

V Celju množica protestnikov, ob 14. uri razglasitev sodbe Janezu Janši.A je 200 ljudi množica sam vprašam za prjatla

• bobubob 14:45 18.april 2025.

Pritisk ulice na 'strokovno stroko' je uspel. Kar je še Janša sam priznal. Za razliko od časov, ko je on sam svojo 'strokovno stroko' priganjal k učinkovitemu in varnemu cepljenju, nad polne trge in ulice protestnikov pa poslal oboroženo policijo. ...prikaži večo. Ki se je lotila razganjanja, še preden je prišlo do 'aktivacije provokatorjev'.

• bobubob 14:40 18.april 2025.

ZDA naj pometajo pred svojim pragom, mi pa imamo tudi pri sebi dovolj dela. Najprej, da se zbudimo iz kokainske omame in pričnemo svet sprejemati tak kot je. Realistično. Potem pa pot pod noge in k najbližjemu večjemu sosedu izreči ...prikaži več opravičilo za žaljivo ignoranco glede dvostranskih medsosedskih odnosov - ja pa zaprosit še za kak kubik plina in liter nafte, da bomo lažje popravili tisti naš razstreljeni plinovod. Treznjenje EU ne bo lahko, maček bo kar praskal.....

• Randyia7641 18:18 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Kmodri_ 21:27 21.april 2025.

Mi bomo zabrisali Dumpa v temni srednji vek....

• Kmodri_ 21:34 18.april 2025.

Ameri imajo veliko redneckov in hilibiliyev. Dump je koncentrat njihove miselnosti!

Mehičanka76 16:09 18.april 2025.

Butasti Američani so izvolili še večjega butlja, ki s svojimi dejanji ogroža cel svet. Upam, da se prebudijo še pravi čas in ga vržejo iz predsedniškega stola.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.