Slovenija
42 ogledov

Navijač Viol zaradi eksplozije pirotehnike prepeljan v UKC Maribor

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vladek 10:04 26.februar 2017.

    Domačin je vedno kriv za Ognjemet,ker niso hoteli pregledati svoje huligane,Moralo bi biti 3:0 za Olimpijo

  • bendover 11:36 26.februar 2017.

    kaj jočeš kolerik,12k ljudi,poškodb pa 100x manj kot na gasilski veselici Malega Kašlja

  • maresem 11:56 26.februar 2017.

    To so kreteni vseh kretenov.

  • Žurnalček 15:48 26.februar 2017.

    POLICIJSKO POROČILO " za katerega resničnost ne odgovarjamo !

  • motorka57 18:01 26.februar 2017.

    bendover .....ne kakaj,zjutraj si pozabil vzet tabletke....

  • Žurnalček 18:37 26.februar 2017.

    Ja bedak je tisti , ki resnici daje minus ! Resnica boli , pa če dobi miljon minusev ! Z metanjem bakel se ne ukvarjajo šefi , ampak mularija desetih , ki se med seboj pokrivajo pred kamerami medtem ko ...prikaži večko eden meče ! Vse je žegnano od vodij , dokler jih klub drastično ne dobi po prstih ! Ni isto prižgati baklo in jo držati v roki in pa bakle ali petarde metati na zelenico !!

  • Avatar olor
    olor 10:37 27.februar 2017.

    Upam da bo stroške zdravljenja plačal sam.

  • vladek 10:00 26.februar 2017.

    sodnik je tekmo moral prekinut in registrirat 3:0 za Olimpiju.Tako piše v Pravilniku.A se čaka da bo kakšen še mrtav

  • Žurnalček 16:15 26.februar 2017.

    Če bi sodnik prekinil tekmo , bi bile vodje Viol toliko razdražene , da bi obračunale na sami tribuni s svojimi metalci ! Zgoraj sem opisal dogodek , ko si je Viola opekel dlan . Ta bakla ni končala v ...prikaži večv igrišču ampak na ramenu spodaj stoječega hrusta Viol , ki je mulcu takoj odčital bukvice !

  • Žurnalček 15:45 26.februar 2017.

    Tole vaše poročilo , je sramota za objektivno poročanje ! Kakšno vezo ima nogometna tekma z posedovanjem mamil ? Mamila je posedoval že kakšne 2 leti prej , pa nikom ništa ! Kakšno vezo ima z nogometom , če se ...prikaži več trije navijači Zmajev stepejo med seboj ? To so se in so se pretepali že v Ljubljani ! Poroćilo je absolutno tendenciozno napisano s strani Policije , vi ga pa kot da ste njihovo trobilo objavite brez vsakršnje kritične presoje ! Vse " smeti " na Zmaje , na koncu , pa od vaših komentatorjev spodaj , človek zve , da bi morala biti tekma prekinjena zaradi DIVJANJA in OGNJEMETA Viol njihovo divjanje pa ni omenjeno NITI z eno besedo , ampak je krivica za ognjemet porazdeljen pola -pola ! Mene nogomet ne zanima briga me če se pobijejo med seboj , samo pričakujem pa , da pred takšnim vašim pisanjem napišete "

  • nostradamus 11:08 26.februar 2017.

    res je da pirotehnika ne sodi na stadione in njene posledice so lahko zelo bolece tako za navijace kot tudi za nedolzne gledalce a zal se navijaci v 99% primerov tega ne zelijo drzatiin zato prihaja do taksnih ali ...prikaži več drugacnih p.....,ij a tu se ne strinjam s komentarjem ki ga je napisal (vladek / danes, 10:04) niso klub niti igralci kriv za izgrede torej zakaj bi torej grehe navijacev placevali igralci z 3 - 0 tako kot pise v pravilniku dragi vladek morda bi se se malo usposobil v slovenscini morda ti ne bi skodilo pa lp

  • Avatar Leon
    Leon 11:20 26.februar 2017.

    Tisti ,ki preprečuje uvedbo zakona o navijačih je glavni krivec za stanje na stadionih ! Policija zapravlja čas in naš denar za nadzorovanje nečesa kar bi lahko uredili z uvedbo zakonodaje . Sinočnji poleti helikopterja nad Mariborom v pozno noč ...prikaži več so čisto zapravljanje denarja in nekdo bi za to moral odgovarjati.

  • Žurnalček 14:56 26.februar 2017.

    Razlika med navijači Viol in Zmajev je ogromno VELIKA ! Prvi so idioti vseh idiotov , medtem ko so Zmaji OBVLADLJIVI s primernim pristopom varnostnega osebja ! Veliki krivci so tudi sami Policisti , ker so zgleda jezni , ker ...prikaži več morajo delati nadure , pa se potem izživljajo na navijačih zaradi malenkosti , s takim nepotrebnim in teži prekrška neprimerni uporabljeni sili , razhudijo ostale navijače ene in druge strani ! Primer : pred 2 letoma v LJ , si je navijač Viol dodobra opekel dlan , ko je že tretjo baklo hotel vreči v teren . Metalca sem si zapomnil in ko sem po ga izhodu Viol v buse tudi lociral , kriminalisti niso hoteli posredovati , ker so imeli preveč dela s tistimi , ki so vpili ne vem več kakšne neprimerne parole ! Se pravi bolj jim je važen " verbalni delikti" kot pa kršitev KZ v praksi !! Ja tko je blo tudi v gnili SFRJ !!!!

  • Žurnalček 15:22 26.februar 2017.

    Tekma KP - OL. lansko sezono je potekala takole ! Varnostna služba iz KP je bila izbrana za varovanje. Ker so se bali Zmajev , ki so kolo prej masovno preskočili ograjo, so poklicali varnostno službo iz LJ , da ...prikaži veča kompletno nadzoruje "svoje " navijače . Prva napaka , da jih niso dali na tribuno nasproti glavni , ampak so stisnili vse na neprimerno tribunco za golom . Sama varnostna KP služba pa si je izbrala glavno tribuno , pričakajoč lahko delo ! Oni so na glavno tribuno pustili oboje drukerje , brez fizične razdelitve tribune. VS iz LJ je tajoj videla , da so gledalci pomešani , med katerimi so bili tudi nekdaj vodje Zmajev . 10 varnostnikov iz LJ je brez kakršnega koli problema , niti enega ekcesa , krotilo strašne Zmaje , medtem ko so se pa VS iz KP stepli gledalci med seboj ! Poanta vsega pa je ta , da je VS iz KP , " videla ", da Zmaje ni problem krotiti in so se to sezono celega varovanja lotili sami . Kako je tekma potekala letos in kakšen rusvaj je bil , ste pa verjetno brali

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.