Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com
Whatsapp: +1 757 201 5057
Dobro če te že prodajo -zamenjajo z klubom , ki je 4 h leta z avionom stran od tvojega doma . Sprašujem se kako te lahko v DEMOKRACIJI prisilijo , da se preseliš in zapustiš svoj dom . Gospoda v… ...prikaži večv LA , jaz sem doma v Dallasu in se vam na tekme in treninge vsak dan lahko vozim z avionom , nikakor pa ne mislim doma zapustiti , zaradi vaših mešetarenj !
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: kulicadila6@gmail.com Whatsapp: +1 757 201 5057
Lakersi bodo zgubili steber obrambe, dobili pa Dončiča. Verjamem da je to šok.
Matr, tako lepa nedelja avtorji na Z24.si pa nabijajo z jebenim Dončićem.Bedno poročanje in pisanje..
Dobro če te že prodajo -zamenjajo z klubom , ki je 4 h leta z avionom stran od tvojega doma . Sprašujem se kako te lahko v DEMOKRACIJI prisilijo , da se preseliš in zapustiš svoj dom . Gospoda v… ...prikaži večv LA , jaz sem doma v Dallasu in se vam na tekme in treninge vsak dan lahko vozim z avionom , nikakor pa ne mislim doma zapustiti , zaradi vaših mešetarenj !