Slovenija
784 ogledov

"Ne dam ga za tri cente"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • doomchi 05:17 08.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **

  • rrrrr 22:22 07.junij 2012.

    Tip samo naklada.Poglejte kdo prodaja francoski krompir (Mercator).V Sloveniji je zemlja že tako uničena (dolgoletno sajenje na isti njivi),da krompir enostavno ne mora biti zdrav in lep.Pridelovalci bi radi prodali vse, ampak kupec si želi zdrav in ...prikaži več lep krompir in tukaj nastane problem, zakaj se krompir uvaža.Dragi pridelovalci, ni dovolj posaditi in pobrati, raje pljunite v roke in naredite nekaj, da boste imeli kvaliteto in ne boste več jokali in prodajali krompir za 3 cente.Pa ne velja to samo za krompir, ampak za vso sadje in zelenjavo,ki se pridela doma.Glavni krivec za nastalo situacijo je država in sedaj ravno ta država govori " kupujmo domače".Dragi državniki, manj kradite in dajte denar kmetom za izgradnjo rastlinjakov, namakalnih sistemov, da bomo lahko jedli domačo sadje in zelenjavo.

  • GERE 07:33 08.junij 2012.

    Lari fari! Pameten in deloven kmet nobeden ni revež, prej bogatun.Primer: krompir pri kmetu na dvorišču 0,30€ prodan trgovcu 0,16 €ssčebula pri kmetu 5kg - 5 € , v trgovini 10kg - 1,8€Pa še kvaliteta, a je oni ...prikaži večni iz uvoza , oziroma trgovine rastel na marsu?

  • dd 11:25 09.junij 2012.

    Jaz pa bi rada kupila dober domač krompir in povrtnino, tudi po višji ceni. Ko pa iščem kje je kakšen kmet, pa nobenega nikjer, oziroma je že vse prodano??Na mestno tržnico pa ne grem več, ker mi podtaknejo same ...prikaži več uvele starine. Pri tem so že tako spretne, najbrž od dolgoletne prakse, da šele doma vidim, kaj so mi podtaknile v vrečko. Spredaj imajo nastavljene lepe, bolj očem skrito pa uvele izdelke. Zato grem sedaj rajši v tretjerazredni Mercator in kupim tam. Če kupim solato na trgu za 4 evre, ki je vsa uvela, dam v Mercatorju 1.5 evra in imajo vsaj moje oči kaj za užiti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.