Šport /sport/kolesarstvo

Ne le doping kontrola, kolesar Visme našel novega krivca za Jonasov padec

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 20:35 20.julij 2026.

Kolesarji Visme, ki so bili na čelu te kolone so pač za takšno maso kolesarjev za sabo enostavno prehitro pripeljali v ta ovinek, poleg tega pa so ga vzeli iz zunanje namesto notranje strani. Ni enako ali neko takšno oviro ...prikaži več z določeno hitrostjo prevozijo trije - štirje kolesarji ali pa masa 30 - 40 kolesarjev. Če znotraj te velike skupine, ki je zaradi prevelike hitrosti prisiljena zavirati pride samo do nekega majhnega dotika dveh kolesarjev, po navadi rešitve več ni.

• 4krogci 19:41 20.julij 2026.

Pac ni bil zbran pri voznji zaradi strahu kaj bodo testi pokazal!

Garancija 05:49 21.julij 2026.

Mogoče je bilo to namenjeno pogačarju,pa se ni izšlo,hvala Qcu

• mateja04 21:24 20.julij 2026.

Upam, da UAE dobro pazi na Tadeja, ker bi znal biti naslednja "žrtev"...

Ruska_Zmaga 06:17 21.julij 2026.

Mi ga je žal, pa čeprav nisem njegov navijač, vseeno mislim, da je bila kriva ekipa Visme, ker so v ovinek pripeljali prehitro in po zunanji strani, poleg tega je Jonas padel po lastni napaki, ki mu je spodnesla sprednje ...prikaži več kolo, kakorkoli, Tour bo do konca nezanimiv,

• Marija01 02:59 21.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 5.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com WhatsApp: +228 90 44 79 15

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.