Popotnik
15841 ogledov

"Ne morem več. Rada bi samo šla."

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Peggy_Reyes 09:42 06.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • banja 10:08 17.marec 2022.

    Krogci, kriv je izključno politični sistem. Tako, kot pri nas. Zaradi sistema je propadla Juga in Sovjetska zveza. Če bi bil sistem dober, bi ga imelo več kot polovica držav na planetu.

  • 4krogci 07:32 06.marec 2022.

    Kako zavajajoč članek....za vse se krivi bivšo oblast ane? Dejmo pogledat drugače...Kuba je otok, kjer nimaš ravno prostora na pretek, voda tudi težava,.... in potem so tle zgolj zaradi drugačnega razmiščljanja ZDA proti Kubi uvedle embargo in to zelo dolgatrajen....potem ...prikaži več pa hop se oblast menja, zda prekinejo embargo in glede na vse bi Kuba sedaj mogla biti v razcvetu...eee pa ni tko so v slabsem stanju ku prej...in Kubanci se za glavo drzijo, da kaj jim je bilo tega treba!

  • Dejan Kamnik 06:39 07.marec 2022.

    Članek je napisan objektivno in resnično! Situacija na Kubi je za tamkajšnje ljudi zaradi pomankajna turizma v času Covid-19 zelo slaba. Z odprtjem turizma pa se stvari zelo počasi izboljšujejo. Avtorica bi lahko pri naslovu "30 let zapora za protestiranje" ...prikaži več dodala, da je v tistem času obstajal tudi vandalizem in ropanje trgovin, in ob informacijah tujih tiskovnih agencij dodala tudi informacije Kubanske ambasade na Dunaju. Drugače pa je članek odličen.

  • 4krogci 07:33 06.marec 2022.

    Pa je res treba v vsak članek trpat covid in pljuvanje cez rusijo?? Ker Kuba, da je v trenutnem stanju take, kot je, je zgolj in samo kriva ZDA in noben drug!

    • ico8 20:15 06.marec 2022.

      Kdo bi si mislil, da bodo celo na Kubi postali pametnejsi. Sicer gre zelo pocasi naprej, ampak se premika. Krogec, ko bos spravil velikega v malega se spet javi ali pa pojdi za kaksen mesec na Kubo, da bos videl, ...prikaži več da je prav tako kot je bilo v stari "dobri" yugobratovscini! Do takrat pa sanjaj naprej o Niski banji, Venezuelskih otokih, ruskem Ledenem morju in Crnogorski rivieri!

    • 4krogci 15:42 14.marec 2022.

      No vids trapas a se tam nisi bil.....brez skrbi ne ropotam brez videnega...bil ze veckrat in to po par mesecev skupaj in izven resortov...nahrbtnik na rame in pot pod noge. In ja bil pod prejsnim rezimom in tudi pod tanovim...zadeva gre na slabse!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.