Slovenija
36 ogledov

"Ne podpisujte dogovora o vračilu"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirko 13:34 09.avgust 2013.

    Če bi se kaj podobnega zgodilo v javnem sektorju bi Semolič samo skomignil z rameni in bil tiho.

  • sweetdogs 13:18 09.avgust 2013.

    Na bruhanje mi gre ob izjavah in odnosu sindikatov javnega sektorja. Kakšna ignoranca, kakšna požrtnost! Drek od dreka!

  • ennanova 13:32 09.avgust 2013.

    Chomsky in Žižek kot brezzoba mislecaSta Žižek in Chomsky nevarna misleca ali ne?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1111-chomsky-in-zizek-kot-brezzoba-misleca

  • Sarko Sarko 14:13 09.avgust 2013.

    ne vrnit ampak vzeti plače in še službo .zgledujte se po gospodarstvu - banda skorumpirana

  • Oxxo 21:15 09.avgust 2013.

    Še en rezultat - "spackadralo" (pre)Virantove plačne reforme... ON naj odgovarja za vso škodo!

  • wingspan15 15:33 09.avgust 2013.

    Na bruhanje mi gre, ko poslušam egoistične pozive iz strani sindikalistov. Lahko se igrate z davkoplačevalskim denarjem. Tudi za vas bo prišel trenutek streznitve. V javni upravi, ki jo vzdržujemo davkoplačevalci in je trikrat preveč ljudi, samo primer carinikov. Nikoli ...prikaži več niso odpustili enega samega javnega delavca, vedno je bilo samo po sebi umevno, da se jih prerazporeja. Očitno je višanje davkov spet namenjeno požrešni javni upravi, namesto, da bi vspodbudili gospodarstvo in s tem ustvarili nova delovna mesta. Dragi gospodje, nekega dne bo tudi ta nevsahljivi vir prazen. Vi si delte plače in regrese, medtem ko četrtina Slovencev nima več za kruh. Sramota!

  • Oxxo 21:20 09.avgust 2013.

    Super Sarko Sarko = in ko boš naslednjič šel na urgenco boš kaj? ? ? Najlažje je udrihati in izlivati žolč po delavcih v državni upravi. Verjetno delaci - saj večina njih ni prav nič kriva - in tudi ...prikaži več ne prejemajo bajne plače (kot je zmotno javno mišlenje). In ti delavci države NISO spravili na beraško palico... spravili so jo menedžerji - V GOSPODARSTVU in seveda s mafijskimi političnimi lovkami. To govno naj se pospravi, zapakira v vagone in odtera nekam... Torej medicinska sestra s plačo z vsemi dodatki (petek in svetek, dopoldan, popoldan, ponoči) - če prejme 1200 - 1500 eur v mojem pogledu to TUDI ZASLUŽI.

  • Oxxo 21:24 09.avgust 2013.

    Se ti ne zdi, da je problem bolj kot pri delavcih - pri menedžerjih (v gospodarstvu), ki so v povezavi s političnimi botri spravili državo v bankrot. Nekaj sester in carinikov gotovo ni razlog, da ni denarja. Raje išči med ...prikaži več sekretarji, podsekretarji itd. Boš bolj pošten do vseh! In če si danes kriminalez zato "KER DOBIŠ" plačo... in si zato zaslužiš pribiti na križ ... je v naši družbi res nekaj hudo narobe! In stališče - "če jaz nimam - tudi tebi ne privoščim" je tudi tipično za naše okolje... starokopitno... zadrto... egoistično... nevoščljivo... Potem se pa ne spraševat zakaj nam gre tako "dobro".

  • Avatar atojeto
    atojeto 14:38 09.avgust 2013.

    Berem tele komentarje, sami egoistični slepci. Namesto, da bi odgovarjali šefi za storjene napake, naj to spet požrejo delavci. Strinjam se s Sarkom, da vzeti plače in službe, vendar tistim , ki so te napake storrili, no če je tega ...prikaži več denarja pemalo še njihovo premoženje. Pri nas z višino plače odgovornost ne raste, ampak pada.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.