Slovenija
68 ogledov

"Ne želimo povzročati težav glede varstva"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 15:37 23.januar 2013.

    Nič od tega ne podrazumeva, da bi neko storitev moral organizirati samo javni sektor. Veliko bolje me sprejmejo v privatni trgovini kot v javnem zdravstvenem domu.Morali bi napisati: če želite (POD)POVPREČNE in DRAGE storitve, potem rabimo močan javni sektor.

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 21:39 23.januar 2013.

    Nekdo mora pač biti stavkokaz, pravzaprav izdajalec naroda!

  • francek 10:41 23.januar 2013.

    Pravilno in pohvalno, zaposleni si zaslužijo stimulacijo, če bi se takim pridružili še brezposelni učitelji, ki bi radi delali, stavkajočih ne potrebujamo več.

  • ennanova 12:36 23.januar 2013.

    Zakaj podpiram stavko javnega sektorjahttp://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/750-zakaj-podpiram-stavko-javnega-sektorja

  • PIKO5 21:00 23.januar 2013.

    SMRT KOMUNIZMU SVOBODA SLOVENCEM, saj držvljan je lahko vsak opankar.

  • sprehajalec 21:07 23.januar 2013.

    Tukaj se strinjam, mentaliteto oblikuje malomeščanstvo v Ljubljani oziroma Ljubljanski pohlep. Čim več denarja za čim manj dela. Žal je preostanek Slovenije talec tega dogajanja v Ljubljani.

  • millenium 21:45 23.januar 2013.

    Štrukelj naj raje dela in manj govori....

  • mirko 12:52 23.januar 2013.

    Takšno tajno glasovanje o stavki bi moralo biti izvedeno v celi javni upravi, razen v Ljubljani. Štrukelj bi bil osramočen. Prepričan sem pa 100%, da če bi iz varčevalnih ukrepov bil izvzet javni sektor v Ljubljani, danes stavke un demonstracij ...prikaži večij ne bi bilo. Srce zveri je javni sektor v Ljubljani. Skrajni čas je, da v to državo pride prisilna uprava iz tujine. Za zaposlene v gospodarstvu se kaj bistvenega ne bi spremenilo, bistveno drugače bi se pa godilo zaposlenim v javnem sektorju.

  • zic 12:57 23.januar 2013.

    da ne bo folk iskal.......■Zato, ker dobro delujoč javni sektor predstavlja “hrbtenico” normalno delujoče, pravne in demokratične države.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do kvalitetne, javno dostopne izobrazbe na vseh nivojih - od osnovnošolske do doktorata.■Zato, ...prikaži več ker ima vsak državljan pravico do kvalitetnega, javno dostopnega zdravstvenega varstva.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do zdravega okolja.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do varnega okolja.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do pravičnega in neodvisnega sodnega varstva.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do socialnega varstva.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do neoporečne vode in hrane ter do drugih ključnih dobrin.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do kvalitetnih upravnih storitev.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do dela in nadomestila, če dela ne more dobiti.■Zato, ker ima vsak državljan pravico do pomoči ali osebne asis

  • Barbatus 22:26 23.januar 2013.

    EU JE VELIKA, 520.000 milijosnki trg ljudi - TOREJ KOMUR NI LEPO PRI NAS IN NE ŽELI DELATI, NAJ ODIDE V PREOSTALIH 26 LANIC EU OD JUNIJA ŠE CRO. ALI PA GREDO V KANADO, AVSTRALIJO,...ZGINITE VEN LENOBE IN SE DOKAŽITE, ...prikaži več KDO V SLOVENIJE DELA DOBRO IN V MEDNARODNEM OKOLJU MU GRE ZELO DOBRO - VENDAR TA NE POZNA SINDIKATA LI OSTALIH ZAJEDALCEV, ON DELA 12H ALI VEČ NA DAN. POTREBNO JE DELATI, SMO NAMREČ DRŽAVA Z NAJVEČJO IN NAJSLABŠO JAVNO UPRAVO DALEČ NAOOKOLI - SAMI NESPOSOBNEŽI IN SAMOVŠEČNEŽI!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.