Slovenija
19 ogledov

"Nekateri bi storili vse, da bi Cerkev utopili v žlici vode"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ghz891 05:11 31.julij 2012.

    No dajte cerkveniki povejte nam kar sami zakaj se gre. Brez transparentnosti vam nobeden nič ne verjame :)

  • 1111 09:13 31.julij 2012.

    pozab!!! ...cerkev je še kako vplivna v politiki, sploh pa v tej vladi!!!! ...ne govori neumnosti!!!!!!

  • vidralas 05:58 31.julij 2012.

    Kdo si pa ti,da bi ti morala cerkev dajati informacije,ki te nič ne brigajo.Cerkev je ločena od države in ne vem zakaj se tipi kot si ti, toliko praskate tam,kjer vas ne srbi.Značilno za levake je iskanje sovražnika,ker brez njega ...prikaži več ne preživite(sicer mi ne bo nikoli jasno,zakaj ste izbrali prav cerkev),tako kot vampirji brez krvi.Imate pa dosti za razščistiti okrog murglašev ter pozitivcev.

  • la-cucaracha 10:44 02.oktober 2012.

    cerkev bo zaradi lastnega pohlepa po tujem , predvsem zasebnem, premoženju sama sebe utopila v žlici vode. EDINA normalna pot iz te zagate je da se verskim organizacija ZAPOVE VERSKI oz CERKVENI davek ,ki bi bil DODATEN davek glede plačane ...prikaži večačane dohodnine . Tako bi verniki ki koristijo usluge teh organizacij dobili kartice KI BI MORALE BITI TUDI PLAČILNE kartice oz debetne . Vsakič ko bi hotel nekdo kaj prispevati verski organizaciji bi to lahko storil s kartico. Skupni promet oz darovanja bi potem na podlagi odločbe o prihodkih obdavlil DURS. Iz tega fonda posamezne verske sekte bi se investiralo v vzdrževanje objektov in za poplačilo dajatev. Res ne vem zakaj bi morali VSI verni in neverni polnit malho barabam iz cervene institucije - v tem slučaju mariborske nadškofije.

  • ghz891 03:03 02.avgust 2012.

    Cerkev je velik upravljalec premoženja - poslovni subjekt ki ne plačuje preveč davkov, ločitve od države pa njeni dostojanstveniki ne spoštujejo prav dobro z poizkusi vplivanja na izide referendumov in javnim oznanjanjem njihovega mnenja. Ne vidim nobenega razloga za nerazkritje ...prikaži več informacij, edino če se za vsem skupaj skriva nekaj umazanega. Tistemu ki ničesar ne skriva ponavadi očitajo veliko več, torej zakaj bi cerkev tvegala še en škandal, špekulacije in si še dodatno oblatila svoje ime? Pa še za povrh vsega je država Vatikan totalitarna ureditev, izkoriščevalskim totalitarnim režimom pa precej nasprotujem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.