Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
9028 ogledov

Nekateri so prepričani, da gre za motene ljudi

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 05:52 26.januar 2023.

    Nič niso moteni, ampak gre za politike, ki so že po definiciji vsaj malo pokvarjeni in koruptivni...Ko ugotovijo kako sistem v Bruslju deluje, se seveda pustijo na veliko podkupovati, saj vidijo, da to počnejo vsi in to brez posledic...Problem je ...prikaži več v tem, da so posredno krivi za smrt sto tisočev ljudi...Tiste v vrhu EU pa bi bilo treba postaviti pred zid saj gre za snovalce nove svetovne vojne..

    • Avatar pantani
      pantani 07:27 26.januar 2023.

      Ja,ampak tega moteni ljudje ne razumejo (jernej,jakec,oneh,NX11...)!!!

    • robi2107 07:33 26.januar 2023.

      Vsi niso taki. Tudi pri nas bi jih našel. Si predstavljaš pokojnega Bučarja, da bi kradel? Pa Pučnika? To so bili častni ljudje. Pa Borata (ajde, ta je prebutast, da bi kradel, pa rajši se gleda v špegu)... Sicer pa: ...prikaži več odkar obstaja denar, so ljudje, ki bi zanj naredili vse. Nič novega pod soncem.

    • Avatar Leon
      Leon 09:01 26.januar 2023.

      Borat je omogočil krajo posameznikom v zahvalo za priboljšek -briket .

    • robi2107 09:32 26.januar 2023.

      Leon, ne razumem sicer, kaj imaš s tem v mislih, mu je pa vsekakor imponiralo, ko je bil "pomemben", ker je to nagovarjalo njegovo patološko narcisoidnost.

  • PasjaProcesija 08:06 26.januar 2023.

    Eden najmočnejših človeških vzgibov je lenoba, iz katere izhaja tudi pohlep. Smisel tega podzavestnega ustroja je, da naj ostali poskrbijo za naše ugodje. Zasedanje vplivnih položajev spodbuja razvoj lastnih temnih plati, saj se združita varljiv občutek večvrednosti in "priložnost dela ...prikaži več tatu" dejavnik. Oblast je droga. Le poglejte npr. zaton osebnosti slovenskih premierjev po izvolitvah. Zato v kolumni omenjenemu otroku ne kupujte igrač, ker spodbujajo lenobo obeh. Prihodnost vam bo hvaležna.

  • robi2107 08:06 26.januar 2023.

    Pri Thalerju je zanimivo, da Olaf ni ugotovil kršitev, pri nas pa je bil obsojen na 2 leti in pol vikend čuze in dobrih 30 jurjev kazni. Kaj je Olaf še rabil, da bi ugotovil podkupovanje, če je obstajal posnetek, ...prikaži več kjer je Thaler sprejel obljubo podkupnine?? Kufer z denarjem v roki? Je pa res, da je EP takrat Thalerju pokril hrbet in ni hotel Olafu posredovati nekih podatkov, ki so bili kao nujni. Ja, vrana vrani ne izkljuje oči. Sicer pa: ste gledali The new statesman? Potem veste, kaj je Bruselj

  • rd2dmk2 09:07 26.januar 2023.

    glejte en lep primer pa si potem razlagajte korupcijo kakor hočete. dojčland ma kar stroge zakone in švabonarji v dojčlandu ne mečejo papirčkov pa podobnih stvari, ne parkirajo na travi in gozdu , itd. ko pa pridejo v džungelnistan, pa ...prikaži večpa vsi po vrsti posnemajo opice. ti ljudje niso nič moteni. to je tam normala , običaj ,folklora in to delajo vsi. samo da so eni štorasti al pa hočejo preveč, pa se jih naveličajo. in saj je povsod. od mimovrste naprej.

  • Avatar Leon
    Leon 15:47 04.februar 2023.

    Strankarski nepotizem: Janševa snaha postala strokovna svetovalka na občini Grosuplje, kjer je župan iz SDS Verlič? !

  • rd2dmk2 09:13 26.januar 2023.

    za vse ki tukaj tako udrihate čez socilaiste. ste se kdaj vprašali kdo je dal pravico vladam in politikom da dajo vodo (sam za primer) v uporabo kapitalu za iskoriščanje. ste se kdaj vprašali kako to da je recimo voda ...prikaži veča danes borzna dobrina in da lahko nekateri rečejo da je reka njihova last, pa čeravno ta reka dobi surovino iz neba. in kaplja, ki pade na vas je vaša, tista, ki pade na tla pa od korporacije, ki ima od vlade dovoljenje. pa kot vem so to podarjale same desne z začetjem železne lady

    • igorgeus 10:59 29.januar 2023.

      vse se daje na borzo pod pretvezo nizanja cen, na koncu pa se vedno zgodi, da se te visajo. pa se miljon posrednikov je vmes, ko jim je treba placat provizijo. a zraven skoz o vecji konkurenci in kako je ...prikaži več to ugodnjese za potrosnika. na koncu imas pa oligopole ali monopole in koncne cene vsega vsak dan visje. v socializmu ni bilo posrednikov, borz in provizij. elektriko recimo smo vsi kupovali direktno od proizvajalca.

  • igorgeus 10:56 29.januar 2023.

    pravijo, da imajo zato tako visoke place, da ne bi bili podkupljivi, ampak se mi vedno bolj zdi, da vec imajo, bolj postanejo pozresni in potem ni nikoli dovolj.

  • QSprm 10:24 26.januar 2023.

    Ne nekateri. Vecina dobro ve da gre za hudo motene izrodke.

  • janez156 09:08 26.januar 2023.

    jaz sem pa prepričan da gre za židovske gene! Židom je kraja in laž ter sprenevedanje v genih od pamtiveka! Vsi po vrsti v parlamentih držav, centralnih bankah in pomembnih mestih v državah so židovskega porekla, ker jih kot take ...prikaži več nastavijo židi (centralni bankirji, masonske strukture) in jih pri tem imajo na nitkah! Po potrebi jih menjajo! židi imajo na čez tudi vse medije, tako da slišite samo njihovo resnico! Židi pa vam ravnakar organizirajo in pripravljajo 3. svetovno vojno!

    • robi2107 09:41 26.januar 2023.

      Si pozabil povedati, da Palestincem že 70 let kradejo zemljo.

  • lojs 08:49 26.januar 2023.

    o tem zakaj so ljudje taki in zakaj to počnejo, bi lahko pisali metre romanov, recimo z naslovon "ravbarji in žandarji", človeška narava, grešniki, ne vem zakaj bi bilo to nenaravno ... pomembna je druga plat, to je odkrivanje in ...prikaži več zatiranje oz. ustrezno kaznovanje ... popolnoma jasno je, da je nemogoče priti do konca, ampak če se hoče, se marsikaj odkrije

  • matermila 08:38 26.januar 2023.

    Kar je pa zanimivo je pa to, da so vpleteni vsi po vrsti kvazi socialisti. Bo kar držala tista, da socialisti potrebujejo tuj denar.

    • Svobodnež 08:55 26.januar 2023.

      Ne piši neumnosti, no! Skorumpirance in lopove imaš vsepovsod! Tudi v cerkvenih krogih!

    • Avatar Leon
      Leon 09:02 26.januar 2023.

      https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/pakt-vucic-jansa-za-lov-na-goloba-in-srbsko-opozicijo-1022387

    • rd2dmk2 09:09 26.januar 2023.

      matermila, kako pa je RKC prišla do svojega pogastva.. na smrtni postelji so dajali odpustke v zameno za lastnino umirajočega. je to kaj drugače kot korupcija.

    • robi2107 09:19 26.januar 2023.

      V zadnji aferi. Ki ni ne prva, ne zadnja. In v te so in bodo vpleteni politiki vseh barv. Ne bi o konkretnih primerih, ker bi lahko našteval do nezavesti. Kdor trdi nasprotno, se spreneveda, laže, ali pa je preprosto ...prikaži več bedak. Btw, kam že spadajo avstrijski Svobodnjaki? Tisti Strache? Pred njim Haider? Pa plejada nemških politikov (Wulff, Kohl, Wörner..). Da ne omenjam Orbana. Andreotti et co. v Italiji. Socialisti? GTFO

    • robi2107 09:19 26.januar 2023.

      P.S. zgornji odgovor replicira matermili.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.